FrontLoad написа:gps написа:Както си и очаквах май раздела ще е само за говорители произвеждани и продавани в София....
Можеш да си ги поръчаш и с куриер , мисля че ще стане без проблем. Аз си поръчвам какво ли не и от къде ли не - с наложен платеж или през банкова сметка ако е по скъпа поръчката

Въобще не ми разбра намека ама както и да е

А колкото до куриера.....ами 2006 година сме

това отдавна не е екстра или новост

на практика ми е по-лесно да поръчам с мейл каквото там ми трябва и с куриер да ми го донесат отколкото да ходя до някой магазин което ще ми отнеме 1-2 часа

...Само че така работят сериозните фирми а колкото до пичовете от про-техника когато ги питах дали пращат с куриер пратки те отговориха утвърдително но когато поръчах два говорителя за общо 120-130 лв те взеха че се покриха с гордо мълчание

вероятно поръчката им се видя малка

...както и да е проблема си е тяхен ....както казват хората "в морето плува повече от една риба"

...говорители от други фирми-колкото искаш

който иска-да продава ,който не иска-да чака големите клиенти

А колкото до заключението ти за по-доброто качество на Еминенс говорителите ........извинявай много

Почти цялата им серия с метални шасита са ...

мога да ти напиша цяла статия за дефектите им!И мога да ти гарантирам че нито едно сериозно заведение не работи с такива говорители!А за Селениумите- не ме разсмивай

защо въобще си ги сложил при BMS и другите сериозни фирми ??