astor написа:Ами и 15-ки стават, търси се ниво

Модератор: Vanio
Имам със същият говорител реализиран проект преди 5-6 години, но е трилентов, с басрефлекс. Приятен, стегнат бас.....като SPL (не съм го мерил),но срявняван във "бойни" условия със доста 15"-ки и не им се дава. Като недостатък мога да отбележа относително високата резонансна честота.gps написа:В тази връзка -какво ще кажете за 12 B Pro на обертон?.........
Точно високата Fs и ниския Qts ми хванаха окоbis написа:Имам със същият говорител реализиран проект преди 5-6 години, но е трилентов, с басрефлекс. Приятен, стегнат бас.....като SPL (не съм го мерил),но срявняван във "бойни" условия със доста 15"-ки и не им се дава. Като недостатък мога да отбележа относително високата резонансна честота.gps написа:В тази връзка -какво ще кажете за 12 B Pro на обертон?.........
gps написа: Аз обаче смятам че от 77 мм звукова бобина 650 вата не могат да се извадятСигурен съм че колегите от София и Бургас са на същото мнение.400-500 вата е по-реално а за повече - 100 мм звукова бобина със съответния магнит разбира се.
да наистина добре се представят аз имам само 15'' за сега ....algi написа:Марката за профи говорители мисля че е 18" sound.Който иска такива говорители да казва.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост