oceanman написа:Колонката ще е абсолютно независима и самостоятелна от стойката и ще може и без нея... Ще може да се регулира настройката на баса спрямо помещението...
Хвърли повече светлина върху идеята за настройката на баса спрямо съответното помеще, че звучи интересно като идея, но ми е още по-интересно какво се крие зад нея.
Направи я изцяло от дърво, задължително е да има конуси към пода и към колоната, хем да можеш да нивелираш хем и да ги "отцепиш" от колоните.На скоро правих едни за мен и мога да ти кажа че материалите излизат около 50 лева но ефекта е поразителен. Внимавай с височината, моя съвет е първо да си поиграеш подлагайки книги под колоната и когато се убедиш къде ти звучат най добре тогава да преминеш към правенето на стойката....това е от мен. Ако искаш повече инфо ми пиши ще ти пратя и схема на стойиките които правих, ако искаш де...
Успех
Здравейте, правя стойки за колоните си като плоскостите са свързани с хартиени твърди тръби пълни с пясък и ме интересува, дали да слагам крачета, колко и какви. Каква е ролята им и кога има смисъл...
Крачета трудно ще намериш да си купиш но има толкова стругари ,отиди при някой от тях ,като предварително си намисли как точно искаш да изглеждат крачетата (даже си ги начертай с желаните размери) трябва да си решил от какъв материал ще ги правиш и т.н