Система две колони (ТЛ) + субуфер (ТЛ) + снимки

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Stefan Stefanov »

Поздрави и от мен!
А ако успееш да пуснеш снимки и ние да им се порадваме ще е още по-добре!

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Marian Lozev »

Stefan Stefanov написа:Поздрави и от мен!
А ако успееш да пуснеш снимки и ние да им се порадваме ще е още по-добре!

Поздрави и от мен!
Да наистина без снимки си е чист егоизъм....... :D
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

horn_power

.

#4 Мнение от horn_power »

не само снимки :D дай и чертежче,току-виж някой си сглобил и 2 субчета,че аз за дом си кино още не мога да намеря проект,който да ми хареса и да не заема стаята :(

horn_power

.

#6 Мнение от horn_power »

ще се радвам :) .просто съм в процес на издирване(и разучаване) на подходящи конструкции за дом суб(2 броя).ще се ползва за дом кино,но искам да е с аудифилска насоченост.за ляв и десен съм с хорни и не мисля да го ползвам за музика с тях,но и за дом кино си е нужно качеството.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: .

#7 Мнение от Marian Lozev »

horn_power написа:ще се радвам :)но искам да е с аудифилска насоченост.за ляв и десен съм с хорни и не мисля да го ползвам за музика с тях,но и за дом кино си е нужно качеството.
Ми колега само хорн суб те оправя.........
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: .

#8 Мнение от Sylis »

Marian Lozev написа:Ми колега само хорн суб те оправя.........
Тъкмо това щях да кажа и аз...защо са ти 2 събуфера....влизаш в преразход отвсякъде,както и да го погледнеш а крайния резултат :roll: :roll: съмнителна работа :?
Аз съм горд собственик на субхорн с Peerless XLS 830500 и мога да кажа че изобщо не мисля за друга алтернатива или за втори събуфер а стаята в която слушам е 30 m^2

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Marian Lozev »

И аз съм горд собственик на хорн суб от ЕТЕР АУДИО и искам да споделя че иживяването е доста реално .........

Кино Арена просто пасти да яде определено няма да стъпя там повече....

Сега съм замислил убийствени сътелитки но по натам ще ги коментираме в самостоятелен пост My home cinema .......

horn_power

#10 Мнение от horn_power »

така е :( всички сте 100% прави :?
знам ,че с хорн-суб си е най-добре.това,което ме притеснява,че аз търсех предно натоварен такъв.целта ми е възможно най-ниска честота и ако може дори инфразвук(за по-реалистични експлозии и други ефекти),разбира се няма да се ползва за аудио.проблема е ,че фронтлоудед суб хорните са огромни при честотите които искам.при заднонатоварените няма този проблем(като изключим липсата на инфразвука).
сега мястото ,което имам е на две места симетрично в стаята по 45х60х250(няма ограничение във височина,затова е 250 :wink: ) см.само Атомния Суб http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... pic&t=1586 ми хареса наистина за момента.но не мога да намеря достатъчна инфо за възможните говорители,които могат да се използват в него,защото с настоящата ми заплата няма да мога да си позволя препоръчаните,а аз искам в него да ползвам евентуално два по-евтини(твм например),но просто няма да стане .чудя се какви 10" други може да ми свършат работа.може би W 250 S :?

иначе,Marian Lozev,твоя суб в друга тема го видях и ми се видя не-голям(в смисъл атрактивен за мен),някаква по-подробна инфо (размери) имаш ли около него,която би споделил.наистина съм доста увлечен по темата дом кино.търся си хай-дефинишън филмчета и риповете от блу-рей двд,които са по 7,5гб в мкв комресия си е срамно да се слушат на ФИ суб :lol: в момента разучавам различни проекти за да си избера някой за изпълнение.

мерси на dex13 за споделения проект :smt023

Sylis темата с твоя суб я намерих.също много ми допада.но просто нямам сега пари за такъв говорител.

като цяло съм много объркан в момента :( взех да се депресирам покрай тези субове.

поздрави,
Митака!

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Sylis »

Мисля че темата за моя съб не си я намерил защото тя автоматично е изтрита с писаниците и всички теми на Г-н Астор... (бивш съфорумец) поради простата причина че той оглави темата а аз си реализирах проекта.Той пък се отказа от Peerless XLS 12 830500 и направи някакъв си съб с 18" не помня вече какъв говорител,мисля обертон беше.Та все пак ще ми е интересно да ми покажеш "темата на моя съб" за да няма обърани и грешки

horn_power

#13 Мнение от horn_power »

http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... c&start=30

това е което видях,наистина 40 мин търсех.дано е тя.

снимките ги чакаме :wink:

поздрави,
Митака!

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от Sylis »

horn_power написа:http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... c&start=30

това е което видях,наистина 40 мин търсех.дано е тя.

снимките ги чакаме :wink:

поздрави,
Митака!
Тя е.Интересно само защо аз не я намирам след като знам каде трябва да е :(

horn_power

#15 Мнение от horn_power »

важното е ,че е тук темата.защото ако има нещо ,което уважавам във общества,като това във форума ,е споделянето и липсата на егоизъм по отношение на желанието на хората споделящи една и съща страст ,да бъдат дарени със звук.безкористно.от тези ,които могат/знаят повече.
след намесата ви в тази тема...май ще съм принуден да правя хорн суб :lol: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”