Moite mini zver4eta s FRS-8

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
cocobongo

Moite mini zver4eta s FRS-8

#1 Мнение от cocobongo »

Извинете ме!Грешката е моя,поправям се веднага :oops: !Благодарности на Стефан Стефанов за страхотния проект и за помоща която ми указа!!това е моят първи проект от който останах изумен от резултатите:)за такива малки колонки се представят доста добре,предполагам че могат и още да дадат след като си сглобя и свестен усилвател!А това ще стане след като посабера малко парички :lol: Ами това е от мене зарибен съм и ще продалжавам се осъваршенствам със всеки следващ проект!!!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от cocobongo на Пет Сеп 28, 2007 3:08 pm, променено общо 1 път.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Moite mini zver4eta s FRS-8

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Приятно изглеждат, но май имаш малко дефект по предния панел, който лесно щеше да отстраниш и после да се радваш повече на отличния резултат :wink:

Добре дошъл във форума!

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Marian Lozev »

Поздравления и от мен ....

Все пак са му първите .... :weedman:
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Kosio »

Супер са!

Аватар
Angel Gekov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Angel Gekov »

Чудесни са, а съчетаването на двата цвята е много находчиво. Поздравления! :smt023

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Zlatan Kitanov »

Яко фьешън!

cocobongo

Re: Moite mini zver4eta s FRS-8

#7 Мнение от cocobongo »

Nanko Rusev написа:Приятно изглеждат, но май имаш малко дефект по предния панел, който лесно щеше да отстраниш и после да се радваш повече на отличния резултат :wink:

Добре дошъл във форума!

Би ли ми казал по точно каде има дефект за да се поправи старая се всичко да е перфектно до колкото мога все пак за първи път ми е :? Човек се учи от грешки те си докато е жив :)

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Zlatan Kitanov »

На най-долната снимка има нещо по предния панел, някаква неравност, може би е това.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от Stefan Stefanov »

Радвам се, че си останал доволен!
Поздрави и от мен!
Да си ги слушаш с кеф! :D

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Nanko Rusev »

slartibartfast написа:На най-долната снимка има нещо по предния панел, някаква неравност, може би е това.
Да ... или поне така изглежда ... малко повече заравняване преди боята е трябвало? :)

cocobongo

#12 Мнение от cocobongo »

intelman написа:честито за ябълките 8)
радват много ... аз така и не можах да пробвам тази конструкция а си седя с тл-а понеже не разбрах горната страна на устата как трябва да се разположи ако се ползва право парче или ако се ползва това кривото то как се прави !?
Благодаря за респекта :D чесно казано аз от скоро съм зарибен и не мога да ти кажа как е по добре с права или извита част,но спецялно за този проект пише по подробно в форума,но най добре ще ти обясни Стефан все пак проекта си е негов :D Но и аз се поизмъчи доста докато направя извивката,но с малко повече инат се получи :P можеш да огънеш парче шперплат на пара,аз сложих пенокартон който е нещо като пластмаса но е здрав и плътен и се огъва сравнително лесно.

cocobongo

#13 Мнение от cocobongo »

Stefan Stefanov написа:Радвам се, че си останал доволен!
Поздрави и от мен!
Да си ги слушаш с кеф! :D
Благодаря ти радвам се че ти харесват :D много им се кефя звучат перфектно,като се има предвит че това ми е първия проект съм приятно изненадан от резултата!Ще трупам опит и знания и продалжавам напред... :D Благодаря ти за проекта и помоща още веднъж :P

cocobongo

#14 Мнение от cocobongo »

Nanko Rusev написа:
slartibartfast написа:На най-долната снимка има нещо по предния панел, някаква неравност, може би е това.
Да ... или поне така изглежда ... малко повече заравняване преди боята е трябвало? :)
Значи на снимката има блясък и отажение който изглежда като неравност,много време се занимавах докато ги правех и всичко съм направил перфектно до колкото мога,от скоро съм запален и тепърва ще трупам опит.... :P но ти благодаря за за критиката така се учи човек!!Все пак предполагам че ти имаш повече опит от мен ако имаш забелешки моля да ми кажеш :D Благодаря

Аватар
luxeon
чете
Обратна връзка:

#15 Мнение от luxeon »

респект

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”