Новия ми усилвател с 6С4С
Новия ми усилвател с 6С4С
Това са снимки на последния ми усилвател. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124831&photo=3 Усилвателя е еднотактен в чист клас А без обратна връзка. Лампите са: предусилвателна лампа - 6Н8С, крайна 6С4С и изправителна лампа - EYY13. Кутията е изработена от орех и е лакирана с шел лак от мен. Шасито е изработено от дебела медна ламарина - 2мм. Има и звукови индикатори. Усилвателя свири много балансирано и приятно в целия звуков диапазон. 

- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
В момента го слушам на трилентови колони моя доработка(с чувствителност 92дб.). Пробвал съм го и на двулентови. Още не съм го пробвал на хорна. Найстина е доста масивен и тежък.
Идеята ми беше точна такава- да се получи колкото се може по-ретро дизайн (мисля, че успях). Усилвателя звучи прекрасно(мнението не е само мое).

- Momchil
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Поздравления за страхотната изработка !
Жив и здрав , a другите неща ще се наредят сами . Като виждам определено си ентусиаст. Колкото до старата технология с шел лака ...,за мен тя е ненадмината и новите ми колонки определено ще са именно със тази незаменима съставка при едно времешните скъпи гардероби.
С уважение и респект: Момчил
Жив и здрав , a другите неща ще се наредят сами . Като виждам определено си ентусиаст. Колкото до старата технология с шел лака ...,за мен тя е ненадмината и новите ми колонки определено ще са именно със тази незаменима съставка при едно времешните скъпи гардероби.

С уважение и респект: Момчил
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- K.Konstantinov
- има опит
- Обратна връзка:
Благодаря на всички за добрите отзиви.
Найстина на живо изглежда много по-добре. Вчера си пробвах новия фотоапатат(Olympus) и още не съм му свикнал на настройките(снимките са правени на нощен режим). Разделителните кондензатори са хартиени 0,22мф.(не съм ползвал някакви екзотични модели - кондензаторите са руски от военна техника и свирят перфектно). Съжалямам много че не можах да остана и за двата дена на срещата в събота. Баща ми искаше да се приберем на време, а пътя е много голям. На срещата ми хареса много усилвателя на Ручо с 300B, както и хорните му. Усилвателя на Божо също беше много хубав. Другия път когато идвам в София, ще донеса още няколко усилвателя. 

- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: