intelman написа:
тук наистина стават необясними неща ... нека някои добър човек ми обясни съвсем нормално с какво го заслужих ... или по-точно какъв е реда тук! или е просто анархия и ако някои реши че не си му приятен се осланя на собствените си правила ... нищо лично просто ми е любопитно как се наказва без явна вина за каквото и да било
с какво в тази тема изведнъж времето се върна назад "слушателския опит " отлетя
И с какво несвързаните изречения (може би наречени от някого "мисли") заслужават да стоят публично постнати във форума.
Осъзнаваш ли че никой освен теб няма да разбере смисъла (ако има такъв) на поста ти ... ?
Nanko Rusev написа:
Осъзнаваш ли че никой освен теб няма да разбере смисъла (ако има такъв) на поста ти ... ?
а извинявам се че не е написано пълно ... става въпрос че както си имах слушателския опит с двете звезди изведнъж след тази тема всичко изчезва ... та горе долу търся отговор и обяснение защо аджеба бе предприето деиствито което приемам като наказание ... наказание за какво !?
Не се притеснявай за звездите, те идват с опита Относно плейъра струва ми се, че в един чип беше всичко и дак и управление. Не е добро решение. Ако търсиш нещо добро търси плейър с TDA1541, PCM56, PCM58 и т.н. който след това ако решиш да бъде моднат.
Borislav Stankov написа:
И щом си чул етери питай Аспарух дали не може да ти направи един от малките модели (с по-малък номер примерно етер 2, не с по-малък размер) свирят прекрасно...
извинявам се все още не ви знам по имена
Аспарух е човека, който е правил Етерите. Можеш да се обадиш и на Даниел Петров те работят заедно.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект. CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!