Да се 'изплщюштя' и аз...

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
gps

#2 Мнение от gps »

Да си ги слушаш с кеф както се казва!А за доизпипването-винаги има какво да се подобри и най-хубавото е че в процеса на подобряване на системата придобиваш опит който с пари не се купува :wink: а също и с слушане на съвети кое е добро и кое не :wink:

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Добре си почнал, но смени българският високочестотен говорител, кофти е ;-)
Вземи си чешки, добре свирят за парите си, пък и тъй и тъй другите са чешки ;)

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Nanko Rusev »

slaff4o написа:-ама ако направя всичко докрай-ще ми стане по-бързо безинтересно :)
!
На мен музиката никога не ми е била безинтересна ... 8) :?

gps

#6 Мнение от gps »

slaff4o написа:Той българският високочестотен си е предвиден за смяна...ама нали накуп се заех с има няма всичко това...та ще е по-натам.
Има какво да се желае още и за доиспипване-ама ако направя всичко докрай-ще ми стане по-бързо безинтересно :)
'gps' -благодаря за пожеланието :) специални Благодарности!
Нещо като ARV 078-00/8 ще ти свърши по-добра работа от ОДТ-то пък и е евтин но като му дойде времето ще прецениш :wink: Като пооправиш нещата с усилвателите обърни внимание на филтрите че там има още за доизпипване 1 ред за вч говорител не е най-удачното решение и със сигурност ще се припокриват доста с средночестотния....но всичко малко по малко че да е интересно :wink:

Аватар
Ivan Dimov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Ivan Dimov »

gps написа:
slaff4o написа:Той българският високочестотен си е предвиден за смяна...ама нали накуп се заех с има няма всичко това...та ще е по-натам.
Има какво да се желае още и за доиспипване-ама ако направя всичко докрай-ще ми стане по-бързо безинтересно :)
'gps' -благодаря за пожеланието :) специални Благодарности!
Нещо като ARV 078-00/8 ще ти свърши по-добра работа от ОДТ-то пък и е евтин но като му дойде времето ще прецениш :wink: Като пооправиш нещата с усилвателите обърни внимание на филтрите че там има още за доизпипване 1 ред за вч говорител не е най-удачното решение и със сигурност ще се припокриват доста с средночестотния....но всичко малко по малко че да е интересно :wink:
Моите TL са със тези пищялки ARV 078-00/8, но са прекалено насочени. На мен това не ми пречи, тъй като музика слушам седнал, на едно и също място, но всеки си преценява сам.
За сметка на това не изпъкват на преден план, а за мен това е +
:wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”