В сравнение с вашите колони тази наистина е нищо ,но най-важното на мен ми харесва как свири има дълбок и мек бас какъвто винаги съм искал да имам

тоя дето се усмелил сигурно съм азKUM4o написа:Та видях ,че има един усмелил се да си покаже колонката и аз като него тепърва прохождам(на 15 съм).За мое щастие уча електроника и догодина мисля да направя още няколко проекта та стига съм приказвал празни приказки ами ето и колоната(ако може така да се нарече)
В сравнение с вашите колони тази наистина е нищо ,но най-важното на мен ми харесва как свири има дълбок и мек бас какъвто винаги съм искал да имампоради факта ,че съм фенче на по-басовата музика.Говорителя си го бях поръчал от http://amp2000.box-bg.net/ 70 вата на 4 ома за параметрите не ги знам и за това не съм изчислявал нищо.

Ами дати кажа мерси за напътствията ,но не съм дърводелец и незнам какви хитрости имаposeydon написа:Дам няма лошо че си се потрудил, но има какво да подобриш, даже направо една нова кутиита, ама тоя път ползвай лепило или винтове дори, но тия планки дето си ги нацвъкал...А вместо маджун, да си чувал за силикон, можеш него да използваш. А и не е нуждно да съсипваш якета за вата, това най-вероятно си го казал на майтап...
Иначе има какво да се желае по тонколоната, но въпреки всичко за 15 годишен си се справил добре...Важното е човек да трупа опит и да има желание да се учи, да чете, само така се постигат успехи в дадена област. Успех с бъдещите ти начинания!
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта