Та историята започна преди време, когато продадох на мой колега предишния си усилвател.
Същия колега след като сглоби системата си състояща се от конгите с Етер 5 (тези от вас които са идвали на изложението се сещат за какво говоря), Синьото ми хапче, външен USB ДАК пак производство на Етераудио не дойде на работа цели 2 седмици, беше измислил някакво оправдание за да си работи от вкъщи и да слуша музика.
Стига отклонения тъй като бях останал без усилвател, а имах някаква сума взета за предишния реших да инвестирам в едно наистина добро дело. С Аспарух обсъдихме бюджета и най-вече дизайна и ето до какво стигнахме в крайна сметка. Аз лично съм изключително доволен от резултата.

Свирнята му ме очарова още след първите няколко парчета. Усилвателя се справя с лекота както с високите, така и с ниските. Звука се излива толкова естествено, че направо се чудя как съм слушал музика до сега. Предишното ми синьо хапче беше отличен усилвател не ме разбирайте погрешно, но този който слушам в момента е просто една класа отгоре.
За мое съжаление преди няколко дни чух и прекрасния ГМ70 и да ви призная малко завидях на собственика, но не чак нетърпимо, защото се сетих за моето червено бижу.
P.S. Извинявам се за смотаните снимки, скоро ще направя други по-добри и ще ги добавя в темата.