Тъй като отскоро съм отново новодомец се наложи нова мебелировка...След много разтакаване по разни мебелни фирми стигнах до извода че може би мога да се пробвам и сам да си направя каквото ми трябва, а ако нищо не излезе ще имам подпалки за през зимата

Първото нещо което направих е шкаф за аудио

Жената искаше да е с вратички, за да "не се прашат много лампите" Вратичките са плъзгащи се, и са облицовани с дамаска, която е в тон в всичко останало.
Отгоре има място за телевизор, който все още го няма. Крачетата са с гумени подложки отдолу за да изолират от вибрации (доколкото е възможно).
Изработката е от МДФ с технически фурнир "тик" от JAF и три слоя полиуретанов лак.
След този "мебел", установих че не е толкова трудно и направих цялата мебелировка на стаята
http://evaluation.nbu.bg/amitko/Insignum/img/woodwork
Сетне се оказа, че малките ми хорнички не отиват по цвят на всико останало ( те са с фурнир "дива череша") и направих още едни с останалите дъски от мебелите, както и едни малки TL с FRS8 за един приятел.
Та това е...
Равносметката е че според мен надценката която си слагат мебелните фирми е твърде голяма. Всичките неща, заедно с инструментите които си купих (ръчен циркуляр, рани приспозобления на wolfcraft и подобни), заедно с общо взето скъп фурнир и лак излезе около 2500 лв. като са фурнивовани абсолютно всички плоскости, а не както мебелниет фирми казват "само видимите".[/u]