Не се сдържах и аз...

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
Аватар
raiders
чете
Обратна връзка:

#31 Мнение от raiders »

От къде да започна сега...хубавото на музиката и даже на слушането на музика е че всеки си има свое мнение и виждане за това как трябва да звучи затова колкото и да ми се иска да ви питам относно колоните ми няма как трябва да се чуе и тогава както и аз като чуя нещо и казвам да много е добро и аз искам иначе за какво мислите че се захванах да си правя тези колони :D
Иначе малките колони са си оргинални само са боядисани в черно, а за големите си купих черно фолио и ги облепих и ми хареса как стана само трябва да си сложа рамка отпред с черен плат
Иначе ги тествах с едни парчета и след 40Hz почват да свират вече

Тука неква тема за Ауди 80 се развихри ама за кола проектирана през 1985-86год. не може да се сравнява с новите...ама това е за друг форум...

та сега какав съвет бихте ми дали в каква насока да продължа? Плейър, колони...много ми е трудно да реша какво да е защото хем я използвам за слушане на музика (тоест чисто стерео и 2 колони) и за гледане на филми където ще ми трябва нещо от сорта на 7.1

Аватар
Rusin Atanasov
има опит
има опит
Обратна връзка:

#32 Мнение от Rusin Atanasov »

С трудна работа се захващаш но много приятна ако я наричаш свое хоби :D . Значи моят съвет е да си направиш отделна система за филми 5.1, 6.1 или каквото ти хареса като конфигурация. За плеар можеш да попиташ тук в форума и да си вземеш нещо 2-ра употреба и да го моднеш. а за усилвател има доста изпитани схеми и тук и в нета.

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”