Първата ми истинска система
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Виждам, че нЕкои хора се доверяват прекалено на неофициални изявления от страна на съмнителни източници... Листовете шперплат не са много, а точно 4 /четири/ на брой. ...нито повече, нито по-малко. Поради тази причина, към момента предпочитам да се разгранича от подобни слухове.
Майтапът настрана- наистина вече съм щастлив собственик на Етер 6.
Мислех да го запазя в тайна до момента в който завърша хорните, но не би... Плоскостите за тях са нарязани (благодарности на DGD), предстои транспортирането им, както и нелеката задача за построяването на хорните и последващ финиш с фурнир.

Майтапът настрана- наистина вече съм щастлив собственик на Етер 6.

- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Чакам с нестърпение развитие.
Браво и още веднъж браво.
Браво и още веднъж браво.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Както обещах, пускам снимки, за да ви държа в течение с развитието на проекта.
Оказа се, че хорностроенето е една нелека задача, още повечее, когато човек се опитва да я реши в домашна обстановка, без каквито и да било удобства, вечер след 8.
Наложи ми се да работя на земята, като си направих основа от дъски, които да вдигнат нивото, като по този начин ми остане място, което да ползвам за стегите. Благодарение на перфектния проект на Аспарух и безкомпромисното разскрояване на шперплата от страна на Владо (DGD), не срещнах особени трудности по отношение на напасването на плоскостите.
Както виждате от снимките, едната хорна е почти готова, остават да бъдат добавени дребни неща, след което предстои фурнироване...
Неприятното е, че с добавянето на всеки следващ детайл, хорната започва да тежи жестоко и преместването започва да се превръща в проблем.
Надявам се до началото на новoгодишните празници да имам възможността да покажа снимки на вече завършените ми бижута.
Поздрави на всички.

Оказа се, че хорностроенето е една нелека задача, още повечее, когато човек се опитва да я реши в домашна обстановка, без каквито и да било удобства, вечер след 8.
Наложи ми се да работя на земята, като си направих основа от дъски, които да вдигнат нивото, като по този начин ми остане място, което да ползвам за стегите. Благодарение на перфектния проект на Аспарух и безкомпромисното разскрояване на шперплата от страна на Владо (DGD), не срещнах особени трудности по отношение на напасването на плоскостите.
Както виждате от снимките, едната хорна е почти готова, остават да бъдат добавени дребни неща, след което предстои фурнироване...
Неприятното е, че с добавянето на всеки следващ детайл, хорната започва да тежи жестоко и преместването започва да се превръща в проблем.
Надявам се до началото на новoгодишните празници да имам възможността да покажа снимки на вече завършените ми бижута.
Поздрави на всички.

-
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
- Alexander Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
- Angel Gekov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Нанко, освен ако не си решил да се обръщаш към брат ми на Вие, подозирам, че си се заблудил:D . Проектите на всеки от нас са си индивидуални, като понякога си помагаме, а в конкретния случай с хорните моят принос беше съществен - преди два дни отидох да чуя за половин час как звучи първата, сглобена все още със стеги.Nanko Rusev написа:Респект за това което правите!

Правя това уточнение единствено и само защото ентусиазмът, старанието, трудолюбието и майсторлъкът на Александър го заслужават. Моите най-искрени поздравления.