Първото нещо което ми направи впечатление е изкъртващият бас, който слиза много по-надолу и е изключително обемен и детайлен, с тази камера бих казал, че е повече отколкото трябва и ще трябва да я намаля, но засега е идеална комбинация със стаята ми, която поглъща голям спектър от ниските честоти. Следващото нещо което ми направи впечатление бяха високите, по-малко като количество, но много по-ефирни и въздушни, усещането за въдух в системата ми е просто неизмеримо спрямо старите ми говорители. Средните честоти придобиха плътност и телесност, особенно в мъжките гласове. Като цяло, може би най-фрапантната разлика бе в промяната на цялостната презентация. Все едно бях с ново слушателско място, буквално първи ред на концерт. В началото си мислех, че само гласовете са се дръпнали напред и най-важното за мен, снишили леко надолу ( не харесвам системи при които певеца ми пее от тавана) . Оказа се, че съм брутално погълнат в тризмерно пространство от звуци. Дори в моята малка стая, с ужасно разположение на колоните близко една до друга, получих максимална сцена за размера на стаята ( надявам се да греша и след разместване да я наточа още). Приятелите ми, които слушат джаз и класика, много се изкефиха точно на този нов презънс на музиката, аз лично си падам по системи, които са доста отдалечени от слушателя, живот и здраве в някоя нова стая и аз ще имам такава система
Като цяло това са първите ми впечатления, говорители които пораждат емоци
Да не забравя, Етерите не са седмици. Говорителят е Ether 6A Cobalt. Приликата със седмиците идва от там, че има използвани части от седмици в тях. Какви, само Аспарух знае
Umbaru е мистично племе обитавало джунглите на Амазония, занимавало се с жертво принушения, вуду магии и всякакви други вредни навици. Лидерите им усеща ли смъртта, прониквали в съзнанието на телата, чийто души се приготвяли да ги напуснат. С шепнещи напътствия те ги привличали към олтара, където душата им нямало бъде пропиляна напразно, а щяла да бъде трансформирана в енергия за пъклените им магии.
Като цяло останах приятно изненадан, съчетанието с ГМ70-ката е убийствено. Толкова ми хареса, че не искам да променям нищо, но и от усилвателят и от етерите може да се изстиска още, а аз нямам намерение да ги щадя