Преди време са ти случили за пример , сега ти ни служиш за такъв !
Поздрави:Момчил

Той тогава не се беше разсвирил още... Сега да го чуеш каква лудница е!EmilRachev написа:...звукът му е забележителен...
Ако става въпрос за пример, то лично на мен ти си ми за пример за ентусиазъм с тези хорни.Momchil написа:Преди време са ти случили за пример , сега ти ни служиш за такъв !
И моя го разсвирвам доста ефективно, откакто съм го взел под 5-6 часа дневно не е падал.Veselin Krachunov написа:Той тогава не се беше разсвирил още...Надявам се и твоя да стане такъв скоро (месец / месец и половина активно слушане му е необходимо...)
Wow! Електронни облаци трудно могат да се повредят с метъл! Но за това пък сте ми го загряли/разсвирили много добре, за което покорно благодаря!EmilRachev написа:Направо ти го повредих с хеви метъл тогава.![]()
E, така се казва на английски, ние сме си го побългарили името...velinski написа:Анаялейтър
Семетъри гейтс си е направо блажна и кахърна балада.Стефан написа:Пусни си Cemetery Gates на Pantera, да видим тея електронни облаци, аджеба, дали са толкова корави
Да, някои от хорните, които съм слушал го имат точно този проблем.EmilRachev написа:най-голямия проблем ми е в момента едни пикове при някои стилове музика.
Говоря за около 200-300 и нагоре до около 500 херца(преценявам по слух).
При някои рок групи бас китарата дудне силно над всичко и омазва целия звук.
Причината може да е в лош мастеринг на записа или в лошото ми акустично и кънтящо помещение.
В момента си местя хорните напред-назад от стената и си правя проби да притъпя тези пикове.
Някой, ако има идеи по проблема, моля да пише тук в темата.
За съжаление размерът и подредбата на помещението ти не са подходящи за система от такъв калибър или най-малкото трябва да се обработи сериозно. Заднонатоварените хорни обичат свободата и трябва да са далече от стени и най-вече ъгли, а при теб не виждам как ще стане... Само като гледам снимките от първа страница и вече "чувам" какви проблеми имашEmilRachev написа:най-голямия проблем ми е в момента едни пикове при някои стилове музика.
Говоря за около 200-300 и нагоре до около 500 херца(преценявам по слух).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост