Нова система
Re: Нова система
Уточнение:
Току що завърших образуванието си в Германия, сега работq и живея в тази държава, не е възможно да си взема отпуска сега, но може да изчакам, но ако може да и препоръчате неща достъпни на международният пазар ще е супер.
Току що завърших образуванието си в Германия, сега работq и живея в тази държава, не е възможно да си взема отпуска сега, но може да изчакам, но ако може да и препоръчате неща достъпни на международният пазар ще е супер.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Това е най-доброто решение!Thor написа:но може да изчакам...
Тъкмо ще имаш възможност да послушаш повечко системи.
Така ще се предпазиш от скъпо платени опити и грешки.
Когато имаш пък насам, заповядай - ще организираме няколко прослушвания при хора от форума...
http://www.lowtherloudspeakers.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Днес слушах това:
Lowther Academy + JoLida JD 1000RC w/ Remote Control + JoLida JD 100A
по снимките в галерията, изглежда като тези тук, за тях какво мислите?
Днес слушах това:
Lowther Academy + JoLida JD 1000RC w/ Remote Control + JoLida JD 100A
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
А ти какво мислиш?
ами на мен ми харесва, но ударните са ми някак си слаби, но пък китарите и вокалите са много яки, а женските вокали са още по сексй
, пияно подобните инстументи звучат много добре, явно проблема са ударните на всички системи от този вид.

- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Някакъв вид алкохолици ще да саThor написа:пияно подобните

- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Да комбинираш Lowther със 100W двутактен пентоден усилвател клас AB е признак на пълна липса на концепция за изграждане на аудио система.Thor написа:Lowther Academy + JoLida JD 1000RC w/ Remote Control + JoLida JD 100A
Моят съвет отново - не бързай, послушай повечко, изгради си собствено мнение вместо да питаш постоянно другите за тяхното. Разделът е "Моята система" и ти си човекът, който трябва да я изгради - според твоите предпочитания и вкус.
- Demiurg
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Е, поне му е харесала широката лента ! Това е сигнал, че е на прав път.
Едно предупреждение от мен, така, за здраве, понеже и аз слушам доста жици - ще се учудиш колко безкрайно зле са записани любимите ти албуми, и как любимите ти музиканти и идея си нямат от качествен звук !
--------
За протокола - има 2 лампови усилвателя, 4 транзисторни, и 4 плейъра от "горния" клас на ширпотребата, а и съм слушал системите на повечето хора тук, така че поне слушателски опит имам. На транзисторните усилватели им почиствам праха по кашоните през месец-два...
Едно предупреждение от мен, така, за здраве, понеже и аз слушам доста жици - ще се учудиш колко безкрайно зле са записани любимите ти албуми, и как любимите ти музиканти и идея си нямат от качествен звук !
--------
За протокола - има 2 лампови усилвателя, 4 транзисторни, и 4 плейъра от "горния" клас на ширпотребата, а и съм слушал системите на повечето хора тук, така че поне слушателски опит имам. На транзисторните усилватели им почиствам праха по кашоните през месец-два...

- Обратна връзка:
Стига дееее , не бъди толкова критичен , все пак човека току що си е завършил образуванието в Германия, а ти искаш да знае български .velinski написа:Някакъв вид алкохолици ще да саThor написа:пияно подобните