@Nanko - Да, системите ни имат голяма прилика (еднакви усилватели по стечение на обстоятелствата, маса за техниката и подобно разположение

) - да си призная след като видях твоята маса реших и аз да си направя подобна. Надявам се, че не се сърдиш за добронамереното плъгиатстванеОстана да и направя конуси за крачетата и едни фланци за фиксиране на горния плот, че сега само е подпрян на шпилките, и ако някой по-невнимателен мине покрай масата, телевизора може да се окаже на земята...
@Milen_Haskovo - снимка на кабела преди края на седмицата не мога да направя. Той се вижда на една от снимките. За съжаление нямам снимки от процеса на правене на кабела, а вече няма как да го снимам "отвътре" - стриктно съм спазил инструкциите на Горо и прилежно съм омотал слой магнитна лента и кабела е "запечатан" с PVC.
@Jivko Jelev - Ползвам някакъв двоен UTP кабел, като усукването се състои в следното - всички жила от двата кабела с едноцветна облицовка са свързани на куп, както и жилата със "шарена" облицовка. Скоро ще пробвам с мостов кабел квадрат и половина и ще споделя разликите в звука.
"Да.... не е важно, че някой глух е писал музика...
ЖАЛКОТО е, че Азис е по-известен от него в БГ..."