Системата ми с въпрос за нея
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Системата ми с въпрос за нея
Системата ми е усилвател Sony А + B модела е F190 с две тонколони Тoshiba 8 ома и двукасетъчен записващ дек с радио Sony модела е CFS - W350L, а CD нямам слушам от компютъра. Eто и въпроса ми за нея искам да си купя съббуфер с усилвател ( някакви препоръки за нещо 150 - 200 вата до 300лв общо ). Как мога да свържа съббуферa със сегашната ми система и с компютъра благодаря ако някой отговори и дано да съм задал тъпия си въпрос правилно.
Eто и линк, където съм качил снимки на системата. Не са с хубаво качество, но толкова от моето фото: http://sistematami.hit.bg

Re: Системата ми с въпрос за нея
еми ако звуковата ти карта е поне 5.1 , субуфера и усилвателя ги сварзваш на извода за subwoofer от звуковата ти карта.каква е тяwassilzaza написа:Системата ми е усилвател Sony А + B модела е F190 с две тонколони Тoshiba 8 ома и двукасетъчен записващ дек с радио Sony модела е CFS - W350L, а CD нямам слушам от компютъра. Eто и въпроса ми за нея искам да си купя съббуфер с усилвател ( някакви препоръки за нещо 150 - 200 вата до 300лв общо ). Как мога да свържа съббуферa със сегашната ми система и с компютъра благодаря ако някой отговори и дано да съм задал тъпия си въпрос правилно.Eто и линк, където съм качил снимки на системата. Не са с хубаво качество, но толкова от моето фото: http://sistematami.hit.bg
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Звуковата ми карта не е 5.1 има само един вход. Това може би са глупости, но какво ще стане ако сложа такав преход, в който влизат два жака и излиза един. снимка: http://sistematami.hit.bg/Prehod.htm
наи добре си вземи някаква 5.1 звукова карта , сас тоя преходник щте разклониш сигнала и щте може да го сваржешwassilzaza написа:Звуковата ми карта не е 5.1 има само един вход. Това може би са глупости, но какво ще стане ако сложа такав преход, в който влизат два жака и излиза един. снимка: http://sistematami.hit.bg/Prehod.htm
А Вие знаете ли ,че не се произвежда "обикновенна звукова карта" от 1995 година ? Сега всяка се прави 5.1 , просто си влизаш в "Sound Effect" и търсиш "Speaker Configurations" цъкаш на 6 channel mode и всичко си тръгва по плана - синия принципно вход за външен източник се превръща в изход за задни - REAR , зеления изход става - FRONT ,тоест изход за предни говорители , a принципно входа ти за микрофон ,става изход за CENTER и SUBWOOFER ,централна колона и субуфер (активен,с друг не става ) 

Последно промяна от pioneer4o на Съб Фев 03, 2007 12:49 am, променено общо 1 път.
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Да се обзаложим аpioneer4o написа:А Вие знаете ли ,че не се произвежда "обикновенна звукова карта" от 1995 година ? Сега всяка се прави 5.1 , просто си влизаш в "Sound Effect" и търсиш "Speaker Configurations" цъкаш на 6 channel mode и всичко си тръгва по плана - синия принципно вход за външен източник се превръща в изход за задни - REAR , зеления изход става - FRONT ,тоест изход за предни говорители , a принципно входа ти за микрофон ,става изход за CENTER и SUBWOOFER ,централна колона и субуфер (активен,с друг не става )

-
- има известен опит
- Обратна връзка:
просто си влизаш в "Sound Effect" и търсиш "Speaker Configurations" цъкаш на 6 channel mode и всичко си тръгва по плана
Тва Sound Effect къде да го намеря аз сам пробвал от Control Panel, Sound and Audio Devices, Advanced, 5.1 Surround Speaker System, но това не променя нищо слагам в синия вход и розовия, но само от зеления изкарва звук. Явно звуковата ми карта наистина е доста стара пак и е на дъното мисля че това е модела й VIA AC'97 - това сигурно показва, че е от 97 година може наистина да не е 5.1 !
Тва Sound Effect къде да го намеря аз сам пробвал от Control Panel, Sound and Audio Devices, Advanced, 5.1 Surround Speaker System, но това не променя нищо слагам в синия вход и розовия, но само от зеления изкарва звук. Явно звуковата ми карта наистина е доста стара пак и е на дъното мисля че това е модела й VIA AC'97 - това сигурно показва, че е от 97 година може наистина да не е 5.1 !
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
...pioneer4o написа:А Вие знаете ли ,че не се произвежда "обикновенна звукова карта" от 1995 година ? Сега всяка се прави 5.1 , просто си влизаш в "Sound Effect" и търсиш "Speaker Configurations" цъкаш на 6 channel mode и всичко си тръгва по плана - синия принципно вход за външен източник се превръща в изход за задни - REAR , зеления изход става - FRONT ,тоест изход за предни говорители , a принципно входа ти за микрофон ,става изход за CENTER и SUBWOOFER ,централна колона и субуфер (активен,с друг не става )