Моята първа, но скромна аудио система
- METALISTA
- чете
- Обратна връзка:
Моята първа, но скромна аудио система
Edit: Demiurg напълно си прав, щом няма смисъл да си пускам снимки на скромната системата ги изтривам и в бъдеще като се сдобия с нещо стойностно ще постна снимки. Иначе изобщо не съм се чудил защо няма мнения за системата ми но както и да е 

Последно промяна от METALISTA на Сря Мар 21, 2007 2:30 pm, променено общо 2 пъти.
- Demiurg
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Метал, ако се чудиш що няма коментари - ми, брат, с абсолютно нищо не впечатлява системата ти. Нито с интересна техника в момента, нито с някакъв потенциал за развитие.
Не разбирам защо изобщо хора като теб си пускат тук скромните (по собствените им думи) системки ! Лично моята система е няколко класа над твоята (примерно, без да искам да те обиждам), но пак е доста "скромна" и начална, за да я изтипосам снимково тука, на фона на системите с хорни и ламби... Това е все едно да влезеш в клуб "Порше" и да си пуснеш снимките на Голфа !!!!
Не се обиждай, чети повече (форума, и другите по света като него), ходи на гости на хората и слушай хубави системи, пък с времето ще ъпгрейднеш и твоята, да те радва още повече !!!
Не разбирам защо изобщо хора като теб си пускат тук скромните (по собствените им думи) системки ! Лично моята система е няколко класа над твоята (примерно, без да искам да те обиждам), но пак е доста "скромна" и начална, за да я изтипосам снимково тука, на фона на системите с хорни и ламби... Това е все едно да влезеш в клуб "Порше" и да си пуснеш снимките на Голфа !!!!

Не се обиждай, чети повече (форума, и другите по света като него), ходи на гости на хората и слушай хубави системи, пък с времето ще ъпгрейднеш и твоята, да те радва още повече !!!