моите неща ...и един въпрос

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
gubble

моите неща ...и един въпрос

#1 Мнение от gubble »

Здравейте,
Скоро ще кача и снимки, но след като кача и колонките на стойки, така ме е малко срам :)
Знам че не съм взел най-доброто за парите си и не ми се карайте моля! :oops: Също ако може да не ми се карате и че пускам звук от PC, но засега е така...

Усилвателя ми е Denon PMA-500AE, а колонките - 2 JBL Northridge E30. Също си взех радиотунер на старо - Denon TU-280, като нов е :)
И се чудите откъде идва друг източник - ами PC-то ми :oops:, все пак сложих една звукова карта с Envy24 чип, който е добър вариант. Засега нямам повече бюджет за CD например...

И имам едно притеснение :? След многократно слушане на Metallica - Nothing Else Matters, забелязах едно много гадно леко препръщяване в колоните в началните 30-55 сек от песента (на определени акорди на китарата). Източника, както казах, е звуковата ми карта и един FLAC файл (http://www.data.bg/f.php?fid=9692625). Aко може някой да ми подскаже откъде идва проблема?

Да не би колоните да са изгорели, дефектни или просто недостатъчно добри? Опитах се да чуя същото нещо, но със слушалки, но самите слушалки са за пренебрегване, така да се каже, но не мисля че е от записа...

gubble

#2 Мнение от gubble »

Излезе от записа, записах този FLAC като AudioCD и го пуснахме на няколко чифта доста по-добри колони, резултата беше същия... :)

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”