Прави хорните възможно най-бързо.lamar_bb написа:благодаря за мнението а какво ще кажете за сегашната ми система
После мисли за смяна на останалите компоненти...
Ами зависиlamar_bb написа:хорните са по 30 /50 вата на усилвателя ми е 2по 40 вата дали ще издаржат и усилвателя ми е 8ома
На визатон ФР10 му дават 20W номинална мощност и 30W максимална...lamar_bb написа:...хорните са по 30 /50 вата...
lamar_bb написа:па и ше ми е тридно изпалнението все пак сам на 13 един ръб да не олуча и отиде доста е сложно затова питах дали може да сложа такав високоговорител на малката хорна с fostex te103e мога ли да сложа visaton fr10 или fr13
Ми чети... дали ще сложиш ФР10 или Фостекс 103е си е твой избора...Nanko Rusev, Crossblade написа:...В темата ясно е писано че се ползва FR10(103е) за 120мм широчина и FR13(126е) за 150мм...
ПИЧ!! ти визия ли търсиш или звукlamar_bb написа:може да се пробвам да направя low cost bl horn with fr10 но ме е страх че с моите качества няма да успея да нацеля ъглите и да ги пасна и също не ми харесва на вид а малката хорна ме кефи от сякаде
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост