това е първия ми опит за направата на озвучително тяло знам че нишо не е кокто трябва така че не бъдете крайно строги с мен
говорителите са български абе нищо не стува тая щайга но свири по добре от колонките на пс то
засега толкова все пак съм на 13
Що да се смеем, колоните ти са много добри на вид. Чудно ми е как си слепил ламината че е тъничък. В предвид годините ти много ми харесаха а й на другите съфорумци като чета постовете.
браво! добре си се справил. особено на външен вид са прилични за разлика от моята
ПС как си ги сглобил парчетата ламинат? рапитки, лепило? между другото като се има в предвид разликата в годините ни като погледна твоето творение и моето мога да се засрамя но като намера малко време и моита ше я докарам на външен вид...
\
На снимката ясно се вижда че съм използвал рапитки+летви или отвътре стана нещо като скелет и после на него слагах ламината после лепих и ц 200 абе здрав съндък стана
Браво на теб! Добре си се справил! Ако не беше казал, че ти си ги правил, щях да помисля,че са оригинални руски от преди 20 години! Пожелавам ти успех и за нататък!