Това финалният му външен вид ли е? На твое място бих помислил за някаква симетрия, за заличаване на луфтовете между стените, прикриване на винтовете, шлайфане, боядисване и т.н.
Усилвателчетата, които правя в момента не са особено подредени, но при теб си е гмеж. Много е разбъркано. Защо не направиш по-голяма кутия, за да подредиш кабелите?
И все пак какъв е усилвателят? Дай повече подробности.
наистин много съм го претъпкал но исках да е малка кутията защот не харесвам да е голям усивателия а относно ватовете несъм казвл че съм направил мощен усивтел само съм написал исходната мощност а относно външния вид още несъм го довършил ине4е е QUAD 405
Стига сте грубили човека,не виждате ли че е нов тук.По добре му дайте някаква насока или линк към тукашната галерия за да разбере каде е попаднал и накъде да се ориентира оттук нататък
Поздрави,
Жоро http://www.bgaudio.org/modules.php?set_ ... _album.php
tehnotronik написа:взел полога на кокошките на баба си и е наринал в него някакво подобие на усилвател е направил едва ли не революция в аудиотехниката?
tehnotronik написа:взел полога на кокошките на баба си и е наринал в него някакво подобие на усилвател е направил едва ли не революция в аудиотехниката?
Сега...
Айде малко да се спрете...
Искам да се направят малко пояснения:
@рашън спейс шатъл-а:
1.Човече, ако ти е направило впечатление, форума е за доста по напреднали хора, това определение с полога и кокошките е мое и за съжаление идеално пасва на това, което си изтипосал на снимките.
2.Не знам какво учите в училище, но доколкото аз имам спомен, изреченията започват с главна буква, имат препинателни знаци и правописа на думите, които използваш изобщо не е такъв.
3.Без да се сърдиш, но това, което си показал на снимките не е повод за гордост. Поне му залепи някакво фолио отпред, има доста щайги за арпаджик по пазара, които са далеч по красиви...