Студиото си ми е в една стая в къщата.. общо-взето вече не се занимавам с такива неща, просто ми е хоби.. но като трябва да си свърша някоя работа го ползвам... например сега си проектирам суб-ууфер за колата
А ако ви се струва че тази тема е просто БИСЕРИ - много зле!
За вас електроакустиката е черна магия
Колкото до колоните ми те са "Harmonikawerk L 9106 Universalbox" ... повече подробности на http://www.kme-sound.de/cgi-bin/kme.sho ... talog/1044
ами системата си звучи еднакво добре и на 5 вата и на 100 вата.. просто това че ползвам професионални колони в къщи защото реално нещо толкова качествено рядко се намира по магазините..
Моите ги няма вече защото са стар модел, но тези тук имат SPL 107 - 137 dB...
120 dB са моите, ако не вярваш мога да ти ги пусна на изход за слушалки и да че вадят доста по-силен звук в сравнение с колонки за домашно ползване..
айде стига съм те просвещавал.. обикновено вземам 10 лв. за консултации от този тип//
А и колкото са по-големи говорителите толкова по-малко изкривявания има.. пак си зависи де ама...
Тези колони са направени хем големи хем качествени, което си е the best
Между другото на говорителите им изследвах ТS параметрите.. и общо взето покрай всичките измервания се оказа че доста малко говорители и на по-добри фирми могат да извадят такива параметри... басът извади резонансна честота 15 Hz, а колоните като цяло правят абсолютно равна характеристика от 30 Hz до 18 kHz....