вицове на тема музика
- kiki2002
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
вицове на тема музика
вицове на тема музика
Музикант в ресторант се приближава до една от масите и пита седящия там мъж:
- Извинете, вие ли поръчахте Паганини?
- Не, аз чакам свинско със зеле
Музикант в ресторант се приближава до една от масите и пита седящия там мъж:
- Извинете, вие ли поръчахте Паганини?
- Не, аз чакам свинско със зеле
На един дет-метъл концерт вокалът забравил текста на песента. Приближил се до китариста и го попитал, онзи изръмжал "Не знам". После попитал и бас-китариста, получило се същото. Накрая отишъл при барабаниста и го попитал отново какъв е текста на песента. Барабантистът му отвърнал "А ние коя песен свирим?"
- sound
- има опит
- Обратна връзка:
В ресторант с "музика на живо" влиза клиент особняк, който води със себе си домашен любимец - маймунка на каишка. Докато клиентът разглежда менюто, подпийнала хлапашка компания от съседната маса решава да се изгаври с животното и му реже опашката. Възмутен, клиентът започва да разпитва минаващите сервитьори кой е направил това. Един от тях, след като му обяснява, че не е видял, го съветва да се обърне към оркестрантите, които се намират на подиум и имат по-добра видимост към масите. За по-сигурно не е зле да им предложи и някой лев...
Вън от себе си от ярост, човекът дотърчава до музикантите, набутва пет лева в ръката на първия, който му попада пред очите и изкрещява:
-Кой отряза на маймунката опашката!
-Веднага, господине! Колеги, си бемол...
Вън от себе си от ярост, човекът дотърчава до музикантите, набутва пет лева в ръката на първия, който му попада пред очите и изкрещява:
-Кой отряза на маймунката опашката!
-Веднага, господине! Колеги, си бемол...
не е за музика ма е як що пък данего напиша
в една църква седят двама габровци приятели след като свършила
речта на попа тои минал да събира дарения за църквата 1 прошепнал на другия брато аре да видиме кои ще даде по малко пара на попа другия ми добре застанал попа до тях и 2рия с нагла физономия погледнал другия и след това пуснал 1 стотинка в шапката на попа
другия погледал и казал това е за двамани попе
речта на попа тои минал да събира дарения за църквата 1 прошепнал на другия брато аре да видиме кои ще даде по малко пара на попа другия ми добре застанал попа до тях и 2рия с нагла физономия погледнал другия и след това пуснал 1 стотинка в шапката на попа
другия погледал и казал това е за двамани попе

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Едно чукчи влиза в магазин и казва на продавача:
- Дайте ми една брадва HEAVY METAL!
Продавача му дал.
След месец върнало брадвата, която била много потрошена и поискало още една брадва HEAVY METAL.
След още един месец чукчито пак отишло в магазина и пак поискало една брадва HEAVY METAL.
Но този път продавача го попитал:
- Абе, к`во правиш с тея брадви бе?
- Цепя лед - отвърнало чукчито.
- Ееееееее, що не каза да ти дам една брадва LED ZEPPELIN ???
- Дайте ми една брадва HEAVY METAL!
Продавача му дал.
След месец върнало брадвата, която била много потрошена и поискало още една брадва HEAVY METAL.
След още един месец чукчито пак отишло в магазина и пак поискало една брадва HEAVY METAL.
Но този път продавача го попитал:
- Абе, к`во правиш с тея брадви бе?
- Цепя лед - отвърнало чукчито.
- Ееееееее, що не каза да ти дам една брадва LED ZEPPELIN ???

- toroid
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Една певица се оплаква пред свой колега
"Не мога да разбера защо когато ти пееш оркестъра все около теб стои а когато аз пея само барабаниста и пияното са близо до мен а другите все са някъде назад"
"Много просто,като те чуят как пееш тези музиканти с по-леките инструменти гледат да избягат колкото се може по-далече а онези с големите и тежките просто няма как да ги преместят и са принудани да те търпят............"
"Не мога да разбера защо когато ти пееш оркестъра все около теб стои а когато аз пея само барабаниста и пияното са близо до мен а другите все са някъде назад"
"Много просто,като те чуят как пееш тези музиканти с по-леките инструменти гледат да избягат колкото се може по-далече а онези с големите и тежките просто няма как да ги преместят и са принудани да те търпят............"