Приемам всякакви критики... аз съм софтуерен програмист - всичко ел. ми е хоби (или малко повече)!
Надраве!
Какво по-точно ще се управлява с този стъпков мотор?i.miroslavov написа:Това, което искам да ви запитам е какво е мнението ви за цифрово управление на лампов усилвател. Преди да сте ме нападнали - искам да уточня, че става дума за отделено механично управление посредством стъпков мотор...
Да взема да се проява като подстрекател тогава.i.miroslavov написа:Искам да добавя индикация и евентуално запаметяване на позиции, но за сега това са доста далечни размисли.
Това според мен е едно много трудно реализуемо устройство!Rumen Suvandjiev написа:...
Отдавана си мисля за моторизирана галета...
Ами той си има готов DACT атенюатор, може би затова.Stefan Stefanov написа:Защо галета, а не релета?
Няма как да увисне ако се програмира стъпката прецизноi.miroslavov написа:Simon, ключа може да има една допълнитена секция, която да указва текущата позиция. Така шанса да увисне между две контактни повърхности може да се сведе до нула. От тук нататък управлението може да се направи лесно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост