Според описанието, дадено от продавача в e-bay, това са два моноблока PP с 6С33С по схема на Ernst Rоеssler с изходна мощност 50W на канал.Kiril Kirilov написа:Онзи с Eagle1 е вградил някакви метрики и регулируемо анодно напрежение или ток?!

Сложих го заради култовия индикатор на анодното в киловолти най-отгоре.velinski написа:Последното чудо всъщност много ме радва

Я сега загледай първия екземпляр най-отгоре, прикрепени две египетски фигурки, пирамида и фараон, такива се продават за по няколко долара, както в Кайро, така и навсякъде по туристическите дестинации в цял Египет.kygar написа:А кич не виждам,само произведения на изкуството!

Руският вкус винаги е бил "изтънчен". Ма то с ядене на картофи и тичане из калта няма как...EmilRachev написа:kygar написа:съчетание от мутробарок и попфолк

Поста ми е написан в шеговит стил,явно не си го разбралEmilRachev написа:Я сега загледай първия екземпляр най-отгоре, прикрепени две египетски фигурки, пирамида и фараон, такива се продават за по няколко долара, както в Кайро, така и навсякъде по туристическите дестинации в цял Египет.kygar написа:А кич не виждам,само произведения на изкуството!
Всичко това заобиколено от пиринчени "брачни халки" и обвито отстрани със змийска кожа.
На следващия екземпляр пък са му насадили емблема от Ролс Ройс, е хайде няма начин....
На мен цялото това съчетание от мутробарок и попфолк ми идва малко в повече.
Ако говорим за красота загледай последната снимка постната от Румен, изчистено и естетически издържано, просто красота, това е моя стил.

Я да видим, например на този усилвател кое му е кичозното?:kygar написа:А кича ще присъства на всяко изделие,освен ако не е голо като пушка
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост