Мисля коментар не е нужен. Това да се опиташ да обезмислиш близо 90-годишната история на говорителите с един размах е достатъчно красноречиво и говори най-вече за героя от скрийншота:

Абсолютна истина. За съжаление при някои е for living.Veselin Krachunov написа:А относно интересът: когато се постави на първо място винаги се получава опорочаване - мой опит.
При автомобилите-да, но при корабните ДВГ, системата "Обща горивна шина" или както е модерно да се нарича сега "Common Rail" си съществува от няколко пъти по 20 годиниvarieca написа:Автомобилостроенето e с 200 годишна история, но Common rail двигателите се появиха едва преди 20 години.
А бе ти май си сбъркал форума.Иди във автомобилни форуми и пиши на дълго и на широко сред себеподбни.varieca написа:Естествено, че има какво да се научи от него. И не виждам защо трябва се отваря тема срещу мнение различно от това на другите. Аз не взимам ничия страна по спора за мембраните, но аргументът "90-годишната история на говорителите" ми се вижда слаб. Автомобилостроенето e с 200 годишна история, но Common rail двигателите се появиха едва преди 20 години.
Изпреварил си ме,щях да напиша нещо подобно!DRGeorgiev написа:А бе ти май си сбъркал форума.Иди във автомобилни форуми и пиши на дълго и на широко сред себеподбни.varieca написа:Естествено, че има какво да се научи от него. И не виждам защо трябва се отваря тема срещу мнение различно от това на другите. Аз не взимам ничия страна по спора за мембраните, но аргументът "90-годишната история на говорителите" ми се вижда слаб. Автомобилостроенето e с 200 годишна история, но Common rail двигателите се появиха едва преди 20 години.
Какво общо има автомобилостроенето със музиката?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта