Зависи кой ги измерваagitator написа:О.К...нямам време да чуя 100 плейъра от по-висок клас..ще остарея пред тях..и всичко останалоlozef написа:Около 4 смagitator написа:..та относно модването,колко е голяма разликата.?:)Чуй 100 тина плеара от по висок клас и ще знаеш
Колко струват тези 4cm.?;)
Philips cd650 + izhodi za po-meko svirene i za po-ostro
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
agitator
..някой ги мерят в inch-ове..инфлация 
Имам запитване за един модел на Sony-cd player..не мога да се сетя как се казваше модела,но бях силно впечатлен от свирнята,която извади.До скоро го гледах в 1-2 музикални магазина из София с цена 1500лв...имаше голяма шейна и вътре в/у диска се слагаше една тежест,като 100-грам.Звучеше великолепно тестван с мой дискове.
Имам запитване за един модел на Sony-cd player..не мога да се сетя как се казваше модела,но бях силно впечатлен от свирнята,която извади.До скоро го гледах в 1-2 музикални магазина из София с цена 1500лв...имаше голяма шейна и вътре в/у диска се слагаше една тежест,като 100-грам.Звучеше великолепно тестван с мой дискове.
-
agitator
Philips-а е струвал 1800 DM..в последствие е слязъл на 1500,а за Sony..тва ми беше запитването..как се казва тоз модел..все си мислех,че някой от вас го притежава..успях само да го опиша..доколкото ми е известно..няма друг такъв модел..с такъв шестограм,който се поставя в/у cd-то..е тоз Sony го чух да свири 1-2 идеи по-добре от cd 650..lozef написа:Като източник за доставяне на удоволствие нощем/и денем/agitator написа: Колко струват тези 4cm.?;),или като стойност във Финикия/знаци/
Кажи модела де,Филипса също е струвал навремето 1500 DM.
..но и озвучителните тела бяха Sonus faber-amati
..иначе за онези 4см ме интересуват в каква стойност се изразяват,като пари..да чуя истината.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
agitator
CDP-XA50ESIvan Rachev написа:серията XAе Сонито
Thx..
..http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DG