Моят коментар за материала:
Според мен авторът на статията е трябвало да се ограничи с направеното в началото изложение на популярно ниво отностно историята и видовете компресирани формати, което би били полезно за начинаещи и подрастващи.
С демонстрираната пълна липса на технически познания и практически опит в областта на акустиката и звуковъзпроизвеждането обаче, той поставя под съмнение и компетентността си по основната засегната тема.
Изложената информация, която може да се намери във всеки общообразователен сайт като wikipedia например, е коментирана от автора по начин, показващ недостатъчна задълбоченост и логичност на изводите.
Неприятно впечатление прави тенденциозността при изложението, личаща от изрази като "глупости на кутийки", "скачат като скакалци", подходящи за статия в жълтата преса, но не и за техническо изложение. Авторът предварително определя евентуалните си опоненти като "твърдоглавци", "невежи" и хора с "заблудено въображение", което показва единствено неговото самомнение, което очевидно изключва необходимостта от каквато и да е аргументация към твърде повърхностните му съждения.
Според мен материал като този няма място във форум като БГ Наука.
Lampionov написа:
Времето на компресиите е отминало.
Напълно съм съгласен с това заключение!
Амкетата, която проведох тук, показва, че близо 80% от аудиофилите имат музикална колекция до 500 албума. Без загуба на данни тя може да се разположи върху 120GB дисково пространство, струващо на потребителя $65-70. Какво повече може да се коментира?
Моля, ако някой от участниците в bgaudio сметне за нужно да коментира темата в сайта, където тя е публикувана, нека да го направи, спазвайки правилата на bgnauka, обективно и възпитано, както е постъпил Goro.
Тук, разбира се, можем на воля да се посмеем на поредния безценен бисер, излязъл от дълбините на дълбоката премъдрост
![To funny [smilie=to funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)