Защо Даниел Петров (widowmaker) е "лош" понякога?

Вместо да ги трием и губим безвъзвратно бисерите ще ги местим тук.
Съобщение
Автор
Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Daniel Petrov »

Това означава раздел за поне 90% от потребителите...т.е. съвсем отделен форум...
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

gps

#18 Мнение от gps »

Там е работата че bgaudio е форум за напреднали(поне първоначално това беше идеята нали?) ама доста хора не могат да го осъзнаят и създават проблеми тук.За начинаещите има един куп форуми където да си питат на воля :wink:А и никъде не е казано че като се регистрират-трябва веднага да пишат!Кой им пречи да си четат за начало :?: -теми много,и когато преценят че имат какво да кажат-моля!

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Daniel Petrov »

Жоро, това е до самопреценка... ама колко могат да се погледнат отстрани и да се преценят реално?
Той не може да пише, ама си позволява да държи тон!
И е сърдит, ако не стане по неговата.
Ако се започне кампания по масов бан за такива хора, мисля, че ще стане едва ли не национален проблем (спомнете си за куад).
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

TomCrafT

#21 Мнение от TomCrafT »

Ами за мен ще е проблем ,че нищо няма да мога да попитам,защото се чувствам неудобно да дам категоричен отговор на нещо в този форум пълен със светила в аудио техниката.Просто знам ,че каквото и да напиша,дори да изровя книга и да преписвам пак няма да съм прав. Не правя излишни комплименти ,но това си е истината.Искам да се уча и се придържам към малките буквички под ника си - чете и пита. Не мисля да бъркам никой с глупави приказки.Иначе що се отнася до самия форум: на мен ми е приятно сред такива хора,защото обичам аудиото.Лекото ми пристрастие към мощности ме кара да си мечтая да слушам линейни такива. За момента ми се иска да се просна на голямата холна гарнитура , да се поопъна пред две качествени озвучителни тела и да прослушам цялта си лицензирана CD колекция от италиански минимъл и прогресив без почивка.И все пак бих посъветвал плахо форума спрямо една книга ,защото изучавам Психологията сега в един наш си ВУЗ.Сега чета една книжка на Стивън Кови просто и мисля да интерепретирам. Всеки от нас има полезрение ,което го интересува и полезрение ,в което е ефективен.Добре е понякога да разширяваш полезрението на ефективността до това на всичко ,което те засяга.Завършен ще си само когато ги слееш напълно.
Това се нарича Проактивност и този начин на разсъждение води до успех във всички сфери.Просто няма да е зле някак форумът да разшири сегашната си специализация до по-голяма част от аспектите на аудио техниката и все пак на качесвената,защото има и скъпи клубни говорители към чието налягане съм пристрастен :oops:
Не знам полезен ли съм бил,пък ако не здраве да е на Widow и това е.
Просто админът е админ за да всява страх ,да раздава банове и да си печели уважение не само чрез "хуманитарната" си дейност спрямо просвещението в тази сфера,а и чрез тежеста на перспективите ,които засягат даден нарушител в полезрението на същия този админ. Така че банвай смело,покажи им че можеш пък ако трябва и на мен.Ако не искаш понякога да си груб си направи втори акаунт и си влизай от него за да не се изкушаваш,но заблудени овци винаги ще нахлуват в чуждото стадо и друго решение освен да им теглиш оловото няма колкото и неприятно да ти е :wink:

peko
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#22 Мнение от peko »

Напълно се съгласявам с мнението на LZ :smt023 . Винаги съм смятал че форумите служат за обмяна на опит , споделяне на ценни идеи и дообогатяване на знанията придобити преди чрез практика и книги.
По принцип съм лаик в електротехниката обаче никога не бих си позволил да задам въпрос на член на бгаудио , който далеч надхвърля моята компетентност и граничи с ниво на елементарна база знания . Затова винаги съм се дразнил,когато чел-недочел юзър задава въпроси,за които съм убеден че има отговор на хиляди други места . Молбата ми е към хората , които имат някакви питания : хайде първо преди да зададете въпроса си да обмислите:

1.Смислен ли е ?
2.Дали вече някой не е писал по този въпрос ?
3.Тук ли му е мястото ?
4.Дали няма предостатъчно такава информация в интернет ?

Ако се съобразявате с тези принципи мисля че форумът ще е много по-полезен на всеки търсещ информация и няма да изнервяте претрупаните от задачи членове на бгаудио.
Успех :smt023 :D

Аватар
Anton Nikolov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#23 Мнение от Anton Nikolov »

TomCraft напълно съм съгласен с теб.И аз сега прохождам по-сериозно в аудиотехниката(поне се опитвам) и мисля,че трябва малко по-голямо разбиране и помощ от "светилата" във форума.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#24 Мнение от Nanko Rusev »

Аз преди ... в тема за правилата бях писал - няма да е зле да се напише "модераторите са винаги прави в преценката си и тяхното мнение не трябва да се оспорва" (за жалост беше разбрано погрешно мнението ми ... )

"хората със звездите" тук не случайно ги имат - а именно защото са най-добрите тук и не само за дадена област. Дадено мнение е изтрито - значи така е трябвало. Форума е частен и да бъдеш в него е привилегия, а не право. Трябва повечето "бисери", които след като излетят правят лични скандалчета да го осъзнаят :roll:

Поздрави.

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#25 Мнение от Sylis »

Crossblade написа:Форума е частен и да бъдеш в него е привилегия, а не право.....
Много добре казано Crossblade,напълно съм съгласен с теб,но някой новорегистрирали не въобще не са наясно каде са попаднали...Според мен ще е много полезно както за новите потребители така и за някой стари,да прочетат правилата....Модераторите няма да е лошо да пуснат нов раздел в който да имат право да пишат само те и да не се разводнява,точно,кратко и ясно да се напишат Всички правила които са длъжни да спавзат регистриралите се.Темата ще е добре да е на видно място и да се набива на очи още от самото влизане във форума.Така ще намалеят до известна степен част от безсмислените постове и елементарни въпроси от рода на "как да си сметна ФИ или филтри за колоната... ".

Поздрави,
Жоро ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Бисери”