Качеството в дискотеките

Вместо да ги трием и губим безвъзвратно бисерите ще ги местим тук.
Съобщение
Автор
Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Качеството в дискотеките

#1 Мнение от Anakin »

Това не знам дали е за бисери или за секцията смях през сълзи :wink:
Понеже имам доста задължения и нямам време често да ходя по дискотеки и тн.Та в четвъртък ходих,в Бургас,аз съм от Бургас и като изключим че бях в невероятно настроение и си прекарах страхотно :D
музиката беше ужасяваща,JBL и Yamaha.Не особено дълбокия и плътен бас бяха характерни за JBL-а а Yamaha-та която се грижеше за средите и високите честоти се характеризираше с едно своеобразно пръщене,което ако си в по-голяма близост до колоните те изнервя невероятно и те кара до оглушаване.

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от LuPuS »

Абе направо се оглушава... в сравнително малко пространство като пуснат няколко киловата звук налягането се усеща с всяка част а тялото... преди няколко дена бях в клуб Алкохол.. не разбрах какви са колоните но ме заболя главата на 15тата минута и усещах как ми вибрират панталоните:))) Без майтап! Ужаст направо:) После няколко дена ушите ми даваха заето... мерси за такава музика... от тук нататъка такива мощности ще слушам само на открито по концерти и по-далече от сцената:))

P.S за качество нямам какво да кажа всичко беше равно, недостатъчно нисък бас и отвратително високи среди и високи... :smt088
Veni Vini Vuci!

poseydon
има опит
има опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от poseydon »

хехех хора вие какво очаквате, това все пак са клубове или дискотеки, в които определено ходят хора които не се интересуват от състоянието на слуха си... Аз от години не съм ходил по дискотеки, защот нито понасям цигарен дим, нито подобен джангър, не си струва, но разбира се предполагам че по света има клубове, акустичната система на които е изградена изцяло от висококачествени компоненти...
Изображение

entusiast4eto

#4 Мнение от entusiast4eto »

áÿõ ïðåäè íÿêîëêî ìåñåöà â åäèí êëóá â öåíòúðà, ïðè êîëåëîòî íà òðàíâàé 5... çàáðàâèõ ìó èìåòî, à è íå èñêàì äà ñè ãî ñïîìíÿì...
ãîðêàòà ãðóïà - ìëàäè õîðà, îïèòâàò ñå äà ïðîáèÿò, ìîæå áè äàæå ìîãàò äà ñâèðÿò è ïåÿò, àìà òîâà îòâðàòèòåëíî îçâó÷àâàíå îòâðàòèòåëíî îçâó÷àâàíå, íàïðàâî èì îòðÿçâà áúäåùåòî :!: :evil:

òîëêîâà, òîëêîâà, àìà òîëêîâà ãàäíî îçâó÷àâàíå, àìà òîëêîâà ãàäåí çâóê - ïðîñòî íå ìîãà äà èì ãî îïèøà! ñâå åäíî èìà êóïîí ïðè ñúñåäèòå è âèå ÷óâàòå âñè÷êî ïðåç ñòåíàòà... èçêðèâÿâàíèàòà (THD)ñèãóðíî áÿõà 20-30%
íàìåðèõ àäðåñà - óëèöà "Òðè óøè" - ÍÅ ÕÎÄÅÒÅ ÒÀÌ È ÍÅ ÏÐÀÙÀÉÒÅ ÁËÈÇÊÈ ÒÀÌ, îñâåí àêî ìíîãî íå ãè ìðàçèòå

Аватар
Vasil Nikolov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Vasil Nikolov »

И аз ходя макар и рядко в PAPARAZI в Пловдив и забелязвам,че макар че имат колони и озвучаване за сумати пари,не могат да ги настроят както трябва и след 2 часа престой там излизаш като пиян ,без да си употребил алкохол :roll:

gps

#6 Мнение от gps »

Влиянието на силната музика в кръчмите е отдавна изследвано на практика :wink: При голям джангър се напиваш от по-малко количество алкохол!Знам една дискотека в която 4 броя 18 инчови са вградени в ниша в стената и над нишата има бар-плот 8O Който иска да практикува безопасен секс-да сяда на този плот за 10-15 минути и после има гарантиран стерилитет за 2-3 дни :wink: :D

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Teodor Gugulanoff »

entusiast написа:.. "Три уши"
Не всички, които свирят там /а и не само там/ имат за цел пробиване.
Иначе звука там наистина не блести.
Изображение

Gavril Gavrilov

#8 Мнение от Gavril Gavrilov »

Особено е забавно, когато озвучаването е изградено и никой не си е направил труда да тества. Пример - Underground 1 в Благоевград - мястото е общо взето мазе, но си има чар. Главната част от техниката виси над малкия дансинг в центъра и работи всяка вечер на предела на силите си. Заставал съм точно отдолу и усещам как моментално ушите ми активират защитите си и заглъхват в рамките на 2 секунди почти напълно!
ОТ ВИСОКИ!? Бас там няма освен чувството, че те ритат в гърдите - истинския бас се чува само на сепаретата, които са през едно малко коридорче. Там си играем на познай песента сам по басите.
:twisted:

Аватар
Jivko Jelev
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Jivko Jelev »

Така приказвате защото не сте идвали в Карнобат.В сравнение вашите клубове са цвете. 100% При нас е пълна мизерия. Елате да видите за какво става въпрос и пак ще си приказваме. Пак не сам ходил там сигурно от година може и повече да сам направил.И за да сляза много трябва да сам се начерпал. :partyman: :vom:

Аватар
Dimitar Atanasov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Dimitar Atanasov »

Ехе, и аз съм от Карнобат

Аватар
Jivko Jelev
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Jivko Jelev »

amitko, значи можеш да потвардиш за какво става вапрос :)

Публикувай отговор

Обратно към “Бисери”