Май никой няма да ми отговори

Колко стотинки го купи и ако имаш дай малко повече инфо за него, че и на мене ми трябва.klana написа:Активен филтър има на Поп Богомил двуетажния аз от там си закупих и съм много доволен.Направен е с полеви на входа и интегрална схема 071 регулира доста ниско-не се чува певеца а по-данни доколкото си спомням 18db. на октава го дават.
Погледни и какво представлява всяка една от кривите и ще си отговориш сам на въпроса.Kosio написа:Аз да ви питам, активните филтри за буфери винаги ли трябва да се правят с характеристика на Линквиц, т. е. това ачх се използва заради фазата според мен но не знам според вас ще има ли голямо значение ако е крива на Чебишев или Бътъруут.
Май никой няма да ми отговори
Прав си Горо наистина е много тънка работа и се прави опитно със много слушане. Изпробвал съм сумати схеми и рецепти без реално никакъв добър резултат докато избера правилната.Goro написа: "Сглобяването" в областта на разделителната честота е много тънка работа е за предпочитане да се направи опитно.
Всяка рецепта за типа на филтъра може да се окаже неудачна за конкретния случай.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост