Запитване относно усилвател.

Съобщение
Автор
Astrall

Запитване относно усилвател.

#1 Мнение от Astrall »

Здравейте искам да си направя услилвател и реших да пробвам с тази http://sound.westhost.com/project83.htm, някой чувал ли го е как звучи и дали си заслужава? Ако може да го сравните с този http://sound.westhost.com/project36.htm, кой да избера да си направя.
Мерси предварително !!!

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Не се занимавай със тези схеми, прави на уидоу ампа, има си печатна платка, за качество няма да говоря, трябва да се чуе. Излиза 10-15 лева на канал, а е поне 250вата@4ом със мощно захранване :)
Аз го пуснах, много съм очарован :) Ако се навиеш, нали си от тука (горна), ще ти помагам нещо ако не се справиш )

Astrall

#3 Мнение от Astrall »

vitekk, ако знаеш как се набутах сега взех си от Интеграл един сглобен с STK4241II 2х120W на 8 ома, няма да ти говоря колко съм разочарован от него. Просто звука е отвратителен дори ТДА7294 свири по-добре от него.

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nikolay_Hristov »

Еми към хубави неща си се насочил .... :D
Аз лично не съм ги правил ... но доста хора във форума са правили
.... Успех !!! :D :D

Astrall

#5 Мнение от Astrall »

Мерси в Понеделник като купя елементите ще видя какво ще излезе от двата който по ми хареса как свири него ще си направя да ми захранва TVM-ките.

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Nikolay_Hristov »

А захранване направил ли си си вече за тея неща ? :D :D :D
Щото те бая точец дърпат :D

Astrall

#7 Мнение от Astrall »

Знам имам два кондензатора стари по 82000uF, ще пробвам с тях, имам два тороидални трафа който си го откраднах от казармата с захранване 30В - около 200W са. Така, че захранването най-малко ме притеснява. Въпроса е дали ще мога да намеря IRF350?

Публикувай отговор

Обратно към “Полупроводникови усилватели”