АУДИОМЕН ВИЖ ТОВА Texas Instrument TMS320LF2407
- kabel
- има опит

- Обратна връзка:
АУДИОМЕН ВИЖ ТОВА Texas Instrument TMS320LF2407
АУДИОМЕН ВИЖ ТОВА Texas Instrument TMS320LF2407 ЩЕ го подкараме ли за управление на суб
-
AdsBot [Google]
-
Zmej
За да се прави корекция на ниски се иска ама много мощно DSP, щото там нещата се определят от отношението на семплиращата честота и честотата на филтъра, а за ниските отношението е доста голямо и не всяко дсп би се справило. За да направим нещо истинско, не можем да понижаваме много семпиращата честота. Хайде, за софтуера нещо може да се понапише (изключвам от сметките времето, дето ще трябва), ама къде ще се пробва? То ще трябват и симулатори, и програматори, а на това дивелъпмънт кит-а му струва няколко долара, ама с по 3 нули отзад...
Пък има и по едно А/Д и Д/А преобразуване в повече, което мен лично не ме кефи много...
Пък има и по едно А/Д и Д/А преобразуване в повече, което мен лично не ме кефи много...
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ако има мераклии мога да осигуря един развоен кит за 2 -3 месеца. От 2000 година е и до момента нищо смислено не е направено с него. Цената му беше 1450 USD! Въобще в България освен Фотоапаратите и МП3 плеерите на Дейзи, нещо има ли направено с DSP? (Въпросът не е риторичен, знам че се водят дисциплини в техническите университети, но не съм чувал за реално действащи разработки.
-
Zmej
-
THX
- чете и пита

- Обратна връзка:
Subharmonic bass
Xora probvaite Subharmonic bass sintezator na Berinhger.
Svalix shemata na generatora i smesitelia drugoto ne e aktoalno.
Tova Raboti perfectno.
Svalix shemata na generatora i smesitelia drugoto ne e aktoalno.
Tova Raboti perfectno.