Атанасов, не се ядосвай. Докато си писал тези философски изводи, можеше просто да измериш това чудо. Какви са размерите?atanasov_dg написа:Не е проВил а профил и не е с неуточнени размери и не е просто профил - за да се види потенциално-готовата кутия си требе новаторско мислене и малко творческо въображение - извинявам се за острия тон рно ми се струва че сериозноста на този форум се свежда единствено до една сформирана група хора които просто си обсэждат свои работи онлайн на показ на останалите.
Извинете ме за езика но не е приятно да си подлаган на техническо - професионална дискриминация без да знаеш кой стои от другата страна на екрана - без да знаеш колко му е "багажа" на отсрешния човек.
Въпроса е да се коментира ,предлага и помага - поне за мен е такъв смисъла на този форум.
Ако е само да се хвалим и изтъкваме колко сме добри ,то и аз мога да покажа снимки на мои творения - и да ,господа колеги техници наистина го имам стъпалото изградено на базата на 7294 и крайни лампи EL34 ,но понеже не бях приет на сериозно тогава във един друг форум ,се оттеглих и реших да не се самоизтъквам - просто не съм такъв човек.
Извинявам се за "бозата" която написах сега ,но на човек му дотяга - ако някой сметне ,че не съм нужен и желан във този форум - моля нека изтрият всичките ми теми ,аз сам ще спра да ви притеснявам.
БЛАГОДАРЯ за разбирането.
Предложение за проект
-
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка: