DoGC
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ясно, някой прави с чужда пита помен...
Ей заради това се дърпам да поствам мои проекти тук...
Хората навън, за разлика от нас имат някакъв респект от чуждата интелектуална собственост и не си позволяват да ползват с комерсиална цел нещо, което не е тяхно.
Показателен е www.diyaudio.com в това отношение...
Хората навън, за разлика от нас имат някакъв респект от чуждата интелектуална собственост и не си позволяват да ползват с комерсиална цел нещо, което не е тяхно.
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
То е ясно кога нещо не е направено от даден човек.Аз никога не мога да претендерам че съм създал така образно да се каже някакъв проект за усилвател,защото нямам необходимите познания да се занимавам с рисърчинг същото е и за тези които си приписват заслуги.Ако можеха до го направят нямаше да крадът и по този начин да станат за смях.То си личи когато някой не е наясно с нещо и само се прави на много вещ.
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
platka
направих платката на Кирилов . нещеш ли запали но се само-възбужда , а после гръмна(буквално) BD912.Пускам го на 26В. Widow кога ще мога да мина към вас . съответно какво да нося , освен DoGC-ка.
- SlowDead
- има известен опит

- Обратна връзка:
Widow съгласен съм с тебе батка ... естествено че предпочитам твоята версия отколкото преправена от някой друг .. но както ти сам каза в бг нещата не са особенно розови. Просто не искам да занимавам тебе.. щото знам какво ще последва но както и да е ще използвам тази платка от статията за догц но и тя се нуждае от корекции !widowmaker написа:Ясно, някой прави с чужда пита помен...
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Хора, пуснал съм... не знам колко платки вече...
Тръгват от раз и няма никакви проблеми с тях...
Как успявате да гърмите изобщо не ми е ясно...
Не мога да проумея как правите усилватели без да имате някакви познания по електроника...
Щото ако ги имахте, немаше да се стига до гърмение...
Ами пускам промоционално налепени и оживени платки по празниците, който има интерес, да ми пише лично...
Струват пари, подаръците се от дядо коледа...аз обаче немам договор с него...
Тръгват от раз и няма никакви проблеми с тях...
Как успявате да гърмите изобщо не ми е ясно...
Не мога да проумея как правите усилватели без да имате някакви познания по електроника...
Щото ако ги имахте, немаше да се стига до гърмение...
Ами пускам промоционално налепени и оживени платки по празниците, който има интерес, да ми пише лично...
Струват пари, подаръците се от дядо коледа...аз обаче немам договор с него...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не съм проверявал платките, знае се само че на Степан ( Загорка) е обърната огледално, което вече го уточнихме.
Не виждам какъв е проблема да седнете и да си я проектирате, компонентите са доволно малко!
Ако и това не можете, по добре да си поръчате готови при мен...
Верно е, че всеки иска да мине метър откъм парите, ама това, че живеем в бг и ги нямаме не е оправдание в случая, пък и така, както го правите винаги излиза по скъпо...
Просто ударете чертата и направете елементарна сметка колко ви струват фойерверките, като сложите и това, че при положение, че аз съм му конструктора на това чудо, колкото и да ви обяснявам кое как е направено, моите платки винаги ще свирят по добре от вашите...

edit by widowmaker:
Интересно е, че една от най дискутираните теми в www.diyaudio.com стана именно темата за ДоГК...поста е само на три дни и поразбуни доволно много духовете там...ето го:
http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... adid=69782
Не виждам какъв е проблема да седнете и да си я проектирате, компонентите са доволно малко!
Ако и това не можете, по добре да си поръчате готови при мен...
Верно е, че всеки иска да мине метър откъм парите, ама това, че живеем в бг и ги нямаме не е оправдание в случая, пък и така, както го правите винаги излиза по скъпо...
Просто ударете чертата и направете елементарна сметка колко ви струват фойерверките, като сложите и това, че при положение, че аз съм му конструктора на това чудо, колкото и да ви обяснявам кое как е направено, моите платки винаги ще свирят по добре от вашите...
edit by widowmaker:
Интересно е, че една от най дискутираните теми в www.diyaudio.com стана именно темата за ДоГК...поста е само на три дни и поразбуни доволно много духовете там...ето го:
http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... adid=69782
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
Miroslav Danov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Много наистина се изписа относно този усилвател. На теория би трябвало да е евтин, и наистина е евтин, но като се има пред вид колко транзистори трябва човек да си купи, за да умери подходящи, излиза бая скъп. Аз писах на widowmaker, и го питах откъде мога да взема транзистори за усилвателя, както и го питах дали не може да ми продаде такива. Уви, той по тези въпроси се прави на приятно разсеян, но за сметка на това редовно ме подканя да си купя усилвател от него. Надявам се по въпроса за транзисторите да има някаква реакция. Все пак много хора вече са дали пари за компоненти, и няма да бъдат особено доволни, ако не си намерят транзистори.
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
dogc
Утре ще подкараме твоя
. Моя си умре и ми писна да се занимавам, и да харча пари . Ако може някой да ми обясни как да премахна правия ток на изхода ще съм му много благодарен или поне на какво се дължи. Щях да забравя къде в софия има свесни транзистори защото схемата ако е наред значи проблема е в елементите . Всички резистори са измерени и горе долу до реалната стойност значи проблема е свързан с транзисторите ако някой е имал такива проблеми да сподели лека за тях. Ако има нещо по-специално по настройката на усилвателя моля кажете , защото няма да сме първите начинаещи които ще се заемат с DoGC . Причините за това са простота, и както разбирам от притежателите на DoGC е и доста качествен .и не напоследно място е ефтин около 10лв (на мен ми излезе по към 30 и май ще има още , ма съм тъп и упорит) .