ПП Ники имам макетна версия на Чиофоли - товари DoZа и идвай да им мерим пишките. Ама да сколасаш до 1 май, че след това го махам - с него се отопляваме.
Оригиналният Andrea Ciuffoli Power Follower - подобрения!
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Според мен схемата на Чиофоли е ПЕРФЕКТНА! Простота и изящество. Лепи се за един час. Няма начин да си гръмнеш колоните. Има софт старт. Най-много да гръмнеш два транзистора за под 1 EURO парчето. Свири прекрасно и с евтини елетролитни кондензатори (не ментете-обаче!) - примерно HITANO. Но на входа - поне WIMA-MKP. Дава изключително плодотворна почва за ъпгрейди. Идеалната схема за начинаещи. Нищо че старите кучета DIYери го гледат отвисоко - и те с подобни схемки са почнали.
ПП Ники имам макетна версия на Чиофоли - товари DoZа и идвай да им мерим пишките. Ама да сколасаш до 1 май, че след това го махам - с него се отопляваме.
-
bezobraznia
уха...
Божо, аз DoZ-a така или иначе ще го взема както бяхме говорили - хем да го мернем, хем да ги сравним с твоя... Но след като имаш срок ще се опитам да успея до 1-ви май, понеже тук съм се захванал да боря едни ламби в клас А... Дано да успея до тогава, че да си направим купона 
Поздрави!
п.с. Схемата на Чиофоли съм решил при всички положения да я налепя и то както е в оригиналната версия (с ирфп150) а след това ще започна ъпгрейда и... така както направих с ДоЗ-а ...просто искам да "усетя" замяната на компонентите
Поздрави!
п.с. Схемата на Чиофоли съм решил при всички положения да я налепя и то както е в оригиналната версия (с ирфп150) а след това ще започна ъпгрейда и... така както направих с ДоЗ-а ...просто искам да "усетя" замяната на компонентите