Вече съм горд собственик на клас А

Съобщение
Автор
gps

#16 Мнение от gps »

startiblastfast пусни в гугъла "visaton BG20" :wink: има доста инфо по въпроса (обаче освен на английски и на немски,полски,гръцки) -някъде бях мярнал за RLC за този драйвер.

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от oceanman »

Златане,после пък с Етерите какво ли ще е? :wink:Още тогава ти споменах,че изнасилването е лошо нещо,но ти така си реши...

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Zlatan Kitanov »

Владо, знам! Проблемът беше, че имах плоскости с подобни размери и бързах. Ще пусна снимки скоро, ще бъде n-тия на брой проект с БГ20, но нищо, тъкмо да видят хората и къде може да се сбърка :wink: . Но аз съм доволен от крайния резултат. Вчера правих проби с еквалайзер, преди това смятах РЛЦ кръг за потискане на пиковете във високите среди. Резултатът е, че с него звукът беше по-балансиран, но без него звукът беше "по-ясен", поне такова е моето усещане, еквалайзерът, дори включен в режим "директ" замазваше звуковата картина. Плейърът също е от значение, опитите бяха с Филипс със ТДА1545 и Сони с CX20152 и Филипсът определено се справя по-добре. Не знамвсе пак, дали с РЛЦ няма да се получи по-добре, отколкото с еквалайзер, но се съмнявам след вчерашните проби. май ще си оставя БГто да свири директно.
Поздрави на всички!

Публикувай отговор

Обратно към “Полупроводникови усилватели”