И моя геинклон е малко по-различен от този на Загорка...Трафа е доста як.Според Калоян е поне 200 вата,и електролитите след греца са 2 по 6800 микрофарада-Панасоник.За втория геинклон са предвидени 2 по 22000 микрофарада на Аеровокс....Паралелно на изправителните диоди няма кондензатори.Не знам това добре ли е.Всички съпротивления са по 0.6 вата 1%.Само едно е 2 вата,вероятно 5%.За входен кондензатор Калоян сложи Елна...От мен-смятам да опроводя аналоговата част с максимално къси и качествени кабели.За втория гейнклон, смятам входния кондензатор от 4.7 микрофарада да е Вима...За контакт намерих едни on-off ключета 6 ампера/250 волта.Свети зелено.Това добре ли е?Преди трафа ще има термистор.Засега не мога да се справя със стенбай-я...
Îùå åäèí Gainclone âå÷å ñâèðè
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Давай,Уидоу...
И моя геинклон е малко по-различен от този на Загорка...Трафа е доста як.Според Калоян е поне 200 вата,и електролитите след греца са 2 по 6800 микрофарада-Панасоник.За втория геинклон са предвидени 2 по 22000 микрофарада на Аеровокс....Паралелно на изправителните диоди няма кондензатори.Не знам това добре ли е.Всички съпротивления са по 0.6 вата 1%.Само едно е 2 вата,вероятно 5%.За входен кондензатор Калоян сложи Елна...От мен-смятам да опроводя аналоговата част с максимално къси и качествени кабели.За втория гейнклон, смятам входния кондензатор от 4.7 микрофарада да е Вима...За контакт намерих едни on-off ключета 6 ампера/250 волта.Свети зелено.Това добре ли е?Преди трафа ще има термистор.Засега не мога да се справя със стенбай-я...
Сега остава и аз да се справя с кутията.Понеже искам да го изпипам ще обикалям наляво -надясно за механична работилница...

-
orto
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
Може ли да ми кажете цената на този чип, в момента налепвам така извесния в този форум А+Б та да видим какво ще стане ,бай vitekk ще помага ,че момчето чак не излезе с нас щото не му запали от първия път .... (евала на интернета свърши добра работа) ... ,а пък тази схема тук ако имам средства бих я пробвал и нея ще влезе в употреба .... разполагам с траф около 500 В , 10 000мФ изходно напрежение 2x45V и по datasheeta разбирам ,че няма да имам проблем с това напрежение ако се лъжа поправете .....
Последно промяна от orto на Сря Мар 02, 2005 9:21 pm, променено общо 1 път.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: