Gainclone ïëàòêà - ãðóïîâà ïîðú÷êà
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Платките са готови - цената е 3,75 лв, на бройка. Оскъпяването дойде от двата фотошаблона - за медта и зеления печат. Но все пак мисля че е поносимо. Чакам да докарат чиповете и след това среще за предаване. Ако някой много бърза - да идва. За тези от провинцията - пишете - как, къде и с какъв куриер (по автобуса не пращам) да ви ги пратя (Ники, с тебе се разбрахме - като дойдеш).
-
audioman
То май се събират доста кандидати за 2311-ката, ако имаш излишни, свиркай. Владо е навит също.Bojo написа:Аудиомен, извинявай - интересувах се дали си свалил нещата около 7294 - тия чипове са доста капризни относно топология и елементи. А за PGAто - изучавам му ПДФа тия дни - интересен чип, интересно ми е как ще свирне - ще го чуем.
Лично за мен това е най-добрият вариант за пред, по-добър от всякакви там потенциометри , релета , галети и др.
Не мисля, че има каквато и да е мистерия в обиколката на 7294-ката в микромегата, никой не е открил топлата вода с тази схема, просто е направена човешки. При мен, на моите колони, на 1 колона /моно!!!/ без никакво заслушване тази микромега свиреше /чуствително/ по-зле от стъпалото ми /което ми е репер/. Добавих чуствително, визирайки не-заслушването , МОНО-то и моите колони, които са "за кашмер" /за срам
Е, това не значи, че е за изхвърляне Микрото
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
На 12 ти ще я донеса и нея при Божо...Бих помолил Загорка и Прогресора да донесат и геинклончетата,ако е възможно...Ще се радвам да ги сравним окончателно.....и от тук нататък-само правени неща в усилвателната част,ако е толкова зле...А И Кирилов бих помолил за Зен-а....Така ще имаме възможност реално да сравним много неща и да преценим различните неща в различни комбинаций.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: