Class A

Съобщение
Автор
Louiville

#16 Мнение от Louiville »

Е това е друго вече :wink: !Именно за това пуснах схемата да бъде коментирана да се видят предимствата и недостатъците и,и дали въобще си струва начинанието!Не съм имал напредвид вижте каква схема намерих направо ВЕЛИКА :lol: !Благодарско на всички,които изказаха мнение по схемата!

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Daniel Petrov »

Никой не казва, че има нещо лошо в това, което си направил, по скоро липсата на рутина и познания е причината да се постват безсмислени концепции и да си губим времето с тях, обсъждайки ги.
Ако има нещо "нередно" то е това, че липсата на познания води до невъзможност за някаква що годе реална преценка на материала, който се поства. Т.е. ако беше запознат горе доле, щеше сам да се сетиш, че дискусията не си струва, оттам липсата на такива познания е предпоставка за писане на постове в последствие от рода на "ама аз сложих намквоси и то не иска да работи".
Човек трябва да се занимава дотолкова, доколкото му позволяват познанията и опита и да не се опитва да надскача себе си. Обратното обикновено води до летален край за бюджета, отделен за начинанието, в последствие на отделяне на нова сума за подобен проект, докато най накрая човека казва "кой ще се хване да ми го направи, ще си платя".
Трябва да се познават поне основните начини на свързване на транзистори и лампи, както и закона на чичко Ом, оттам нататък всичко си идва на мястото.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Kruger

#18 Мнение от Kruger »

widowmaker. Каде е каскода в тази схема ?
PS. видях го. : )

Публикувай отговор

Обратно към “Полупроводникови усилватели”