...
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Kak помага Карлос Кастанеда за отваряне на музикалния сл
Той има толкова общо с нея ,колкото и твоята ръка с теб 
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
s0ft
- Dimitar Chakarov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
- oceanman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Минавайки през различни теории и практики за 30 години, аз намерих
"Звънтящите кедри на Русия" преди 4 години... От тогава нищо не може да ми привлече вниманието...
Беки, не се опитвай с езотерични практики и теории да си отваряш слуха-едностранчиво е.... Полетът на душата е всеобхватен Вселенски процес...породен от едно единствено нещо- Любовта....
Успех...
"Звънтящите кедри на Русия" преди 4 години... От тогава нищо не може да ми привлече вниманието...
Беки, не се опитвай с езотерични практики и теории да си отваряш слуха-едностранчиво е.... Полетът на душата е всеобхватен Вселенски процес...породен от едно единствено нещо- Любовта....
Успех...
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Oceanman , сподели моля те с нас ако не те затруднява, тези "Звънтящите кедри на Русия", за какво става дума или слушане?oceanman написа:Минавайки през различни теории и практики за 30 години, аз намерих
Успех...
Поздрави!
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
..страхувам се че беки изобщо не я интересува слуха , а факта че трябва бързо пак да прочете Кастанедаoceanman написа: Беки, не се опитвай с езотерични практики и теории да си отваряш слуха-едностранчиво е
p.s. когато любим автор ти е Куелио , няма смисал да четеш Кастанеда
Последно промяна от Ivan Rachev на Пон Ное 27, 2006 3:03 pm, променено общо 2 пъти.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
М№
“Бог е дяволът, земята е адът, хората са хипнотизирани ангели.” Следователно не трябва да се спазват заповедите на дявола, няма от какво наказание да се страхуваш, понеже вече си в ада, и трябва да освободиш ума си, да се събудиш от съня, след което откриваш, че, тъй да се каже, си голяма сила – ангел; гений. Идеята за греховете е част от хипнозата на хората. Всъщност греховете не съществуват, както не съществуват “добро” и “лошо”, а са само човешки мнения.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Уикипедия: ... Гностиците
http://bg.wikipedia.org/wiki/Уикипедия: ... Гностиците
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Кастанеда и консервите?
Аз малко съм чел Кастанеда, но си спомням от "Пътят на Война", че самият той казваше, че не трябва да се слушат записана музика и да се съхраняват фотографии... той беше против консервираните усещания...
Така, че въпросът е некоректно поставен изобщо според мен...
Така, че въпросът е некоректно поставен изобщо според мен...
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: