Легендарният британски изпълнител Стинг ще пее отново пред българска публика. Събитието ще се проведе на 12 юни тази година на стадиона в град Несебър. Концертът е част от голямото европейското турне на звездата „Broken music”.
У нас билетите ще бъдат пуснати в продажба от утре, 16 март, на касата на Националния стадион „Васил Левски” и в билетните центрове на „Ивентим”. През първите три дни цената на билетите ще бъде 35 лв., а след това - 50 лв. Самият концерт ще бъде изненада за българските меломани, тъй като за пръв път Стинг ще свири с подгряващата група на един от своите синове, съобщава БГНЕС.
Стинг
-
IvoNovakov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Стинг
世間は狭い!
-
cenarius
- чете и пита

- Обратна връзка:
Чудя се само защо за депеш имаше толкова много реклама от страна на тикетпро, а ивентим не направиха НИЩО 
edit: Ако някой иска билети за стинг да пише - имам няколко и не знам какво ще ги правя, групичката се отказа да ходим и ми останаха билети, ако някой иска да пише ще му ги дам на по 50лв колкото ги продават и в ндк-то.
edit: Ако някой иска билети за стинг да пише - имам няколко и не знам какво ще ги правя, групичката се отказа да ходим и ми останаха билети, ако някой иска да пише ще му ги дам на по 50лв колкото ги продават и в ндк-то.
Blue Happy Bobble