Метрополис и Бело Дугме в Кюстендил

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Метрополис и Бело Дугме в Кюстендил

#1 Мнение от Sasho Tashov »

Привет на всички, за желаещите да присъстват на мероприятията ето малко повече информация.

На 12-ти септември-петък от 21 до 00 часа на площад Велбъжд ще има парти на Метрополис. Участниците ще бъдат тримата DJ Смърф, Ясен Петров и Стивън.Да се надяваме че Иво Рачев ще удържи на обещанието си и ще видим четиримата заподозрени на едно място. Иво, не искаме да пускаш музика, пусни се дотук, това стига :wink:

Една от най- популярните рок- групи през 70-80 години от бивша Югославия- "Бело Дугме" ще изнесе концерт в Кюстендил на 25 септември. Началото е в 19.30 на площад "Велбъжд", концертът е безплатен. В Кюстендил ще пристигнат 12 музиканти, водени от Желко Бебек, откривателят на Горан Брегович.

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Marian Lozev »

Аз ще дойда само ако обещаеш, че преди да почне Метрополис, партито ще е у вас пред хорните ти...поздрави :D
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

ShadoWarrioR

#3 Мнение от ShadoWarrioR »

Беше Страхотно :))) Искам да благодаря на организаторите, на Sasho Tashov за гостоприемството :), на Брайков че ме взе с него и на Боби за превоза :))))

Който не беше там пропусна :) особенно Бифор и Афтиер Партиту :lol: в Сашо :prayer: :supz: :supz: :supz: :supz: :prayer: Бях отново (визирайки всяко изправяне лице в лице с Хорни :)) покъртен телом и духом :). То думи да се опише няма, Трябва да се чуе !!! :) Мисля да оставя опитите за по-точно описанйе на "звука" на другите присъстващи с повече опит от мен.
Но да не излезне, че не ми е харесало основното ястие ще кажа, че ми беше много приятно и много густо на душата :). И браво на професионалистите, че издържаха толкова време на кофтито време при тези условия !!!!

Sasho Tashov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Sasho Tashov »

Заради лошото време концерта на Бело Дугме се отлага за събота от 19:30 часа. Мястото пак е пл. Велбъжд.

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Sanjao sam nocas da te nemam,
Da lezim budan na postelji od snijega...
съжалявам, че няма да мога да ги чуя на живо, тук в България :(
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”