Ултимейт теста за фазови аномалии на дадена система е трак №4 от албума Бalkanskyvelinski написа:човек може да си тества фазовите изкривявания на системата с него

Ултимейт теста за фазови аномалии на дадена система е трак №4 от албума Бalkanskyvelinski написа:човек може да си тества фазовите изкривявания на системата с него
Почти целия каталог на Dire Straits първите издания са мастерирани от Bob Ludwig в Masterdisk и звучат чудесно. Изобщо, можеш до голяма степен да разчиташ, че щом виждаш инициалите "RL", ще звучи добре, дори когато става дума за кошмарния eighties рок саундEmilRachev написа: Между другото, преди известно време ми идва на прослушване у нас Стефан Стефанов, май че от администраторите на сайта, та с него бяхме на едно мнение, че албума на Dire Straits Brothers in Arms e доста добре записан.
Звучи доста линейно и спокойно, без да се набиват определени инструменти на по-преден план, кристално чисти и ясни звуци, за мен това е един от еталоните за добър запис.
Какво ще продаваш, че сега трябва да четем тези неграмотни махленски коментари?ipetkow написа:Pink Floyd - The dark side of the moon - мноо ми харесват в тоя си албум , също и някой парцали на Dire Straits .
По-добре прочети какво ти е написал Велински и си вземи бележка, защото по-важното е дали на НАС ни харесват парцалите ти и меркантилната свързаност на мненията ти с обявите за продажба...ipetkow написа:ами явно и други харесват моите парцали...Не случайно Стефан ползва такъв аватар
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта