Edgecrusher написа:Абе....и те са си поредните смешки,които освен до ESC,не могат да се доберат до някаква друга по-голяма сцена.Хубавото е наистина,че са нещо различно от останалите участници.За мен,лично,Евровизия си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес"
Поздрави!!!
Със страшна сила не съм съгласен !!!!! Lordi отдавна си имат име и сцена и НЕ разчитат на ЕвроГъзия за да станат известни. Те отдавна са си известни.
За групата - такава им е идеологията - олд-скуул хеви метъл, с театралните елементи на Kiss & Alice Cooper. В едно интервю четох, че отказвали концерти, ако не могат на сцената да си изнесат целия театър - това е и причината да не свирят на много фестивали (имат си изисквания към сцената - големина, висоцина, пожарна безопасност).
Живот и здраве ще ви пусна един диск на тия (плюс клипове) - старите фенове на метъла ще се накефят!
А с твърдението, че Евровизия " си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес"
" съм съгласен! Lordi точно това се опитват да разчупят. Иначе все едно гледаме поредния "Златен Орфей"