Åâðîâèçèÿ? ... !!!!

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
mitaka
има опит
има опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от mitaka »

Абе хора, тия са чистокръвни Орки - със сигурност това е рок-бандата на Саруман ... !!! :lol: Орките си заслужиха наградата - ярко се открояваха от фона на тая мелодрамтачина боза която се лееше ...и хората го оцениха !!!
Звука и светлиното шоу бяха на много високо ниво. Между другото аз го гледах по немската ТВ и ми направи впечатление, че звука на германците беше много по-качествен от това което излъчваха нашите по сателитния ...
Отонсно нашето участите - все си мисля, че ако нашата мома си беше изпяла песничката на български имаше по голям шанс да спечели малко по висока оценка ...ония ден я чух по BG Радио на български - ами звучи много по-добре от английската версия ...
Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....

Аватар
lishev
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от lishev »

Някой може ли да каже как се казва песента им, че точно като са пяли ме нямаше и ми е много интересно да ги чуя какво пресдставляват.

mitaka
има опит
има опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от mitaka »

Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....

Аватар
Demiurg
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#19 Мнение от Demiurg »

Edgecrusher написа:Абе....и те са си поредните смешки,които освен до ESC,не могат да се доберат до някаква друга по-голяма сцена.Хубавото е наистина,че са нещо различно от останалите участници.За мен,лично,Евровизия си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес" :wink:

Поздрави!!!
Със страшна сила не съм съгласен !!!!! Lordi отдавна си имат име и сцена и НЕ разчитат на ЕвроГъзия за да станат известни. Те отдавна са си известни.
За групата - такава им е идеологията - олд-скуул хеви метъл, с театралните елементи на Kiss & Alice Cooper. В едно интервю четох, че отказвали концерти, ако не могат на сцената да си изнесат целия театър - това е и причината да не свирят на много фестивали (имат си изисквания към сцената - големина, висоцина, пожарна безопасност).
Живот и здраве ще ви пусна един диск на тия (плюс клипове) - старите фенове на метъла ще се накефят! :D

А с твърдението, че Евровизия " си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес" :wink:
" съм съгласен! Lordi точно това се опитват да разчупят. Иначе все едно гледаме поредния "Златен Орфей"

Аватар
Demiurg
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#21 Мнение от Demiurg »

^
Баш на мен за Cynic не ми говори, ми ако не си слушал Atheist и (или ) Spiral Architect - наваксвай ! На джаз също държа на спор....
:D
Но да не отместваме темата - Lordi разчупиха стандартните "естрадни" конкурси, за което - БРАВО !

gurkata

#22 Мнение от gurkata »

На мен лично не ми допада такъв тип ''театрална музика'', но е добре, че спечелиха хора правещи нещо различно от етно бозички... а до колкото до ''наща мома'', то тя по-добре се представяше по баровете и май-май отново ще си я слушаме само там.

Поздрави.

:gurkata:

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”