Време за музика?

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
Аватар
inspektor
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от inspektor »

Слушам нощем,заради тишината и чистотата(не честотата) на тока.
Бог е в нюансите!

Teodora Todorova

#18 Мнение от Teodora Todorova »

Хммм, ще добавя за себе си събота по обедно време с подходящия нов албум. :pm

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Ivan Rachev »

beauty_divine написа:Звучи добре, но нека ви попитам:
Колко то вас имат малко дете;
колко от вас са обзаведени със съпруг/съпруга, с техните си претенции за вашето време и желания?
Как се справяте с описаните екстри и потребността да слушате музика със себеотдаване/самовглъбяване?
..страхувах се че не си разбрал напълно идеята на форумат ни , след горният ти пост съм сигурен :( ...ще се опитам да ти го обясня добронамерено по интелигентниян начин ...
БГаудио е място където се срещат хора със съвсем различни съдби и житейски неволи ...познавам голяма част от хората и между тях има такива който са финансово достатъчно ограничени за да не се занимават с нищо , има такива със сериозни здравословни проблеми има и такива които се грижат за болни родители от рак , има и такива който имат деца преди теб..... и никои от тях не занимава другите с проблеми си освен ако те не са свързани с аудиото ...
с горното исках да ти кажа че ако имаш проблем с това че не ти оставa време да слушаш музика е нещо с което трябва да се справиш сам и да разбереш че този форум съществува защото има меломани ,хай-фисти и аудиофили които са готови да направят много за да слушат музиката възможно най-добре и успяват да се справят въпреки всичко :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
warlord
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от warlord »

Слушам нощем натъмно. Тогава когато приказните
нощни създания се събуждат от своя дневен сън и
започват тайнствени игри :D Нощта и свещите - най-подходящата
атмосфера за любимия ми синфоничен блек и мелодичен дет метъл!

Gavril Gavrilov

#21 Мнение от Gavril Gavrilov »

Късно през ноща, на абсолютна тъмнина. Има нещо в това да седиш на тихо в мрака, а музиката да идва "отнякъде", не виждаш колони, плеъри или каквото и да било друго. А когато чуеш звуци отстрани, иззад теб, докато знаеш, че колоните са някъде пред теб, ме побиват тръпки...

Teodora Todorova

#22 Мнение от Teodora Todorova »

sunderaubg написа:Късно през ноща, на абсолютна тъмнина. Има нещо в това да седиш на тихо в мрака, а музиката да идва "отнякъде", не виждаш колони, плеъри или каквото и да било друго. А когато чуеш звуци отстрани, иззад теб, докато знаеш, че колоните са някъде пред теб, ме побиват тръпки...
Нали :js :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аватар
Ivelin Braikov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Ivelin Braikov »

Не знам дали има и други индивиди като мен, но аз много често слушам музика докато спя. Така като си лягам с музика, после се събуждам с музика. Случвало ми се е понякога да помня детайли от някое парче, което съм чул през нощта, на които иначе не съм обръщал внимание.
What would you attempt to do if you know you could not fail?

Аватар
Diversion
чете
Обратна връзка:

#24 Мнение от Diversion »

Слушам музика през целия ден , обаче съм съгласен , че най-подходящото време е рано сутрин и късно вечер ... В зависимост от целта на слушането ... От сутриншното се зареждам с музика/настроение за през деня. Като това , което чуя сутрин действително в последствие ми се върти из главата цял ден :roll: ... Късно вечер пък слушам музика за да остана сам и да се поотпусна след ежедневните глупости ... (наистина тогава намирам звука някак по-добър , по друг) Колкото до музиката , която слушам през останалата част от деня ... тя минава някак между другото и си остава като фон , но неможе да се сравнява с това , което носи като настроение музиката чута рано сутрин или късно вечер ... :D

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”