Depeche mode, Sofia 21.06.2006

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Rumen Zografov »

Многото хора също допринасят за атмосферата,наистина!!!
Просто гледката,как 35 000 и повече души махат с ръце,подтиквани от Дейв е нещо неописуемо 8O :prayer:
Изображение

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: live show

#17 Мнение от Kiril Kirilov »

velinski написа:
kirilov написа:Аз не съм гледал по-добро представление като сценография до този момент! Изключително добре изпипана концепция и много силни внушения. Изкъртих се!
А беше ли на KRAFTWERK? Аз се изкъртих там :)
Може би защото за първи път ходя на KRAFTWERK и за 3-ти на DEPECHE.
Бях разбира се :-) Изкъртих се естествено! Косата ми настръхна поне на 10 пъти! Най-вече на Радиоактивност :-)

Тогава (точно преди година), докато гледах си мислех, че това са най-щастливо похарчените пари за мен през миналата година, до онзи момент :-)

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#18 Мнение от Zlatan Kitanov »

Малоумно поставените екрани са си от наша страна, така или иначе не се вписваха в общия фон. Само един бис, че те ДМ повече май не правят, а контакт с публиката имаше, и то какъв... Имаше съпреживяване. Според мен това, че изкараха It Doesn't Matter Two и Shake The Disease беше реверанс към по-старите фенове, а пък Photographic беше чута от доста хора за пръв път и то с убийствен аранжимент. Май по-хубав концерт тук не е имало, а скоро едва ли ще има...
Пак бих отишъл, и отново...

Teodora Todorova

#19 Мнение от Teodora Todorova »

slartibartfast написа:Малоумно поставените екрани са си от наша страна, така или иначе не се вписваха в общия фон. Само един бис, че те ДМ повече май не правят, а контакт с публиката имаше, и то какъв... Имаше съпреживяване. Според мен това, че изкараха It Doesn't Matter Two и Shake The Disease беше реверанс към по-старите фенове, а пък Photographic беше чута от доста хора за пръв път и то с убийствен аранжимент. Май по-хубав концерт тук не е имало, а скоро едва ли ще има...
Пак бих отишъл, и отново...
На 100% съгласна.
Още ме тресе еуфорията. :D :D :D :smt026
Ще ме извините, може да си пиша в тази тема с години :smt051

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#21 Мнение от Rumen Zografov »

spokoiniq75 написа:"Реверансът" към старите фенове беше разтърсващ, но до мен бяха деца на по 18-20 години и пеехме заедно с Мартин Shake The Disease, и досега косата ми настръхва от начина по който звучеше само с пиано...Гении...no comment :smt038
И аз останах приятно изненадан от факта,че хора на по 16-17 години знаеха текста на It doesn't matter two и Shake The Disease и пееха с цяло гърло.
А колкото до биса,че беше само един....един,ама почти половин час :st
Уфф,еуфорията беше неописуема и ще си ме държи оше дъъълги години :smt051 Никога няма да забравя моментите,когато забиха Enjoy The Silence и Personal Jesus - тоя "стадион" как не падна все още не ми е ясно 8O Никога досега не бях виждал толкова много задружни хора,особено пък българи :smt040
Спирам с писането,че и аз като Теди мога да си пиша денонощно и с години по тази тема.Този концерт ще си остане во веки една сбъдната мечта за мен :prayer: :smt020 :smt059 :smt051
Изображение

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Някой случайно да знае подробности по озвучаване концерта на Депеш ?
Налага се явно да уточня - под подробности нямам предвид лични впечатления и оценки каквито се получиха в една друга тема.... поне от мястото където бях именно вокалите се чуваха идеално.
Питам за мощности, марки, типове и пр. на озв.тела :!:
Изображение

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Ivo_Hristev »

progressor написа:

Според някои очевидци е "Слабо" , според други не се чувал вокала.....

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#24 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Ivo_Hristev написа:Според някои очевидци е "Слабо" , според други не се чувал вокала.....
Да, и тебе имах предвид в горния си пост :lol:
Изображение

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#25 Мнение от Rumen Zografov »

Ivo_Hristev написа:progressor написа:

Според някои очевидци е "Слабо" , според други не се чувал вокала.....
Като сила не беше много,наистина,но може би пък за това беше качествен звука - без изкривявания и други "паразити".Направи ми впечатление баса - ненатрапчив и "верен" - както си е в студийните парчета (аз бях точно до ВИП-а - там поне беше такъв :smt020 )

П.П. И на мен ми е интерсно,някой ако знае нещо по-подробно за озвучаването,нека сподели :)
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”