Качествена Дискотека в Пловдив
- Demoman
- чете и пита
- Обратна връзка:
Качествена Дискотека в Пловдив
Някой може ли да ми каже, коя е дискотеката/клубът с най-качественият звук в Пловдив? И съответно, къде се намира и какво пускат там?
Мерси предварително...
Мерси предварително...
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Качествена Дискотека в Пловдив
Няма такава, с изключение на Папараци това което е отпред малкия бар там има що годе свястна уредба на средно нивоDemoman написа:Някой може ли да ми каже, коя е дискотеката/клубът с най-качественият звук в Пловдив? И съответно, къде се намира и какво пускат там?
Мерси предварително...
- Demoman
- чете и пита
- Обратна връзка:
Къде се намира това? Адрес някакъв? И доколкото разбирам, това не е дискотека, а просто бар или не?PROSTAKA написа: Няма такава, с изключение на Папараци това което е отпред малкия бар там има що годе свястна уредба на средно ниво
- djiv
- има известен опит
- Обратна връзка:
Извинявай, ама там какво му е свястното? Нали говорите за качествен звук и за дискотека. Там каква дискотека е?
Аз смело и отговорно мога да те изпратя в Infinity Club, които си купиха нови надстройки и усилватели и когато е пълно си е супер кеф там. На дансинга клатят 4 броя 18 инчови Обертон 18XB700 от няй-скъпите им в много дълбоки кашони. и общо взето е единственото място с истински бас и хубава средичка без да дразни или криви. Останалото зависи от DJ-я. Там се пуска комерсиална и ретро музика.
Диджея и той разбира. Ще ти демонстрира като му се обадиш.
Поздрави
Аз смело и отговорно мога да те изпратя в Infinity Club, които си купиха нови надстройки и усилватели и когато е пълно си е супер кеф там. На дансинга клатят 4 броя 18 инчови Обертон 18XB700 от няй-скъпите им в много дълбоки кашони. и общо взето е единственото място с истински бас и хубава средичка без да дразни или криви. Останалото зависи от DJ-я. Там се пуска комерсиална и ретро музика.
Диджея и той разбира. Ще ти демонстрира като му се обадиш.
Поздрави
- Vasil Nikolov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Намира се на бул. Мария Луйза № 43Demoman написа: Къде се намира това? Адрес някакъв? И доколкото разбирам, това не е дискотека, а просто бар или не?
djiv там е дневен и нощен бар и го направиха скоро, не говоря за дискотеката отзад. В инфинити не съм ходил, не мога да кажа как е.Предполагам ,че обертона няма да се изложат.
- Simonov
- има известен опит
В Плазма пускат почти всички видове електронна музика. Но честно да си кажа транс не съм чувал там. Тая музика май си остана за по старото поколение електронни фенове 
Озвучението в Infinity е с доста високо качество. Зученето е равномерно разпределено по цялата площ на залата. Определено не пускат уредбата с баса на МАХ
Намира се на центъра, някаде из тесните улички зад халите(доколкото си спомням
)

Озвучението в Infinity е с доста високо качество. Зученето е равномерно разпределено по цялата площ на залата. Определено не пускат уредбата с баса на МАХ

Намира се на центъра, някаде из тесните улички зад халите(доколкото си спомням

- djiv
- има известен опит
- Обратна връзка:
Естествено да това е клуба. Не мога да кажа нищо лошо, защото в петък пусках там, но за съжаление озвучаването е "любимото" на всички във форума --- JBL и затова не подлежи на коментар. Собствениците ги интересува да не им горят високоговорителите и всичко е прекарано през лимитери, компресори и ....
Пуска се наистина само House.
Пуска се наистина само House.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: